4 Φεβ 2017

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης, Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας.

Εκπομπή "Εκκλησία και Κόσμος" της Μητροπόλεως Κασσανδρείας στο κανάλι Atlas TV που θα μεταδοθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017.
Δείτε σχετικά και:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι υποχρεωτικό; Κανείς δεν μπορεί να αναγκάζει τα παιδιά να παρακολουθούν αυτήν την προπαγάνδα της διαστρέβλωσης. Αυτό είναι εντελώς στα χέρια των γονέων. Όσοι γονείς έχουν ακόμα τας φρένας τους ζώσας, ας κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι την ώρα του μαθήματος του αίσχους, οπως το κάνουν και αλλού στο κόσμο, λ.χ. στο Καναδά (βλ. http://aktines.blogspot.gr/2017/02/blog-post_48.html#more

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΡΕΥΜΑΤΑ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ"ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;(ΠΛΗΝ ΟΛΙΓΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ)Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ( ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.)ΑΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com