30 Ιαν 2017

Φεμινίστριες στο Βερολίνο διαδηλώνουν κατά του Τραμπ τραγουδώντας αλλάχ ακμπάρ !!!

Η απόγνωση μετά την εκλογή Τραμπ δεν τους επιτρέπει ούτε να κρατήσουν τα προσχήματα πια. Η εκφυλισμένη νεοταξική αριστερά και το ισλάμ το λένε πια ανοιχτά ότι είναι σύμμαχοι.
Εν τω μεταξύ, στην άλλη πλευρά του ωκεανού στην Ουάσινγκτον …
η Λίντα Σαρσούρ (Linda Sarsour) θερμή υποστηρίκτρια του νόμου της Σαρία οργάνωσε και αυτή διαδήλωση γυναικών κατά του Τραμπ και για την, ακούστε παρακαλώ, ‘δημοκρατία‘, ‘τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ‘, ‘τα δικαιώματα των γυναικών‘. Τώρα πως όλα αυτά πάνε μαζί ένας Θεός ξέρει. Ή μάλλον όχι, αρκεί να δηλώσεις ‘Παλαιστίνιος’ και ‘κατά του Ισραήλ’ και τότε όλες οι παραδοξότητες ‘κολλάνε’.
Ανεξαιρέτως με το αν συμφωνεί κανείς με την ιδεολογία του καθενός ή όχι το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πορεία οι ιδεολογίες και τα κινήματα εκφυλίστηκαν και το μόνο που έχει απομείνει και φαίνεται ολοκάθαρα είναι οι κοινοί χρηματοδότες τους. Τίποτε δεν βγάζει νόημα πια, οι άνθρωποι έπαψαν να σκέφτονται, οι λέξεις έχασαν το νόημά τους, η διαδικασία της σκέψης απλοποιήθηκε στο χονδροειδές επίπεδο των προπαρασκευασμένων -και πολλές φορές αντικρουόμενων- ‘συνθημάτων’.
Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από τη μέρα που η πολιτική παραιτήθηκε,και τη θέση της πήραν πλήθος επίτηδες απροσάρμοστων αγορών(έτσι ονομάζουν τις διεθνείς λαμογιές υπό τη σκέπη έμμισθων διεφθαρμένων όχι μόνο της πολιτικής αλλά και πνευματικής εξουσίας και καλλιτεχνικής υποπαραγωγής και της ασυδοσίας τους)χρησιμοποιούν σαθρά επιχειρήματα και όχι μόνο. Πολλές φορές για να επιτύχουν το στόχο τους χρησιμοποιούν τους αφελείς με ιδεολογήματα τάχα υπέρ της ελευθερίας,και στο όνομα της ελευθερίας,αλλά ποιάς ελευθερίας; Εκτρώσεις,ομοφιλοφιλία,γάμοι εκτός θρησκευτικού πλαισίου,οικογένειες μονογονεικές,οικογένειες με δύο άντρες ή με δύο γυναίκες,τι οίκος και τί γένος θα προκύψει μετά από λίγο καιρό,από αυτά τα νεολογήματα,κανείς από τους αφελείς δεν αναρωτιέται. Και ο οικουμενισμός,η μασονία από τη πίσω πόρτα ανοίγει την αυλαία μιας νέας εποχής που χαράζει,εκείνη της πανθρησκείας. Η γυναίκα βιάζεται να πάρει τη θέση του άντρα,σα να θέλει να πάρει το αίμα της πίσω από τη μακροχρόνια υποσκέλισή της από το ισχυρό φύλο! Και ανακάλυψαν το φεμινισμό,και μετατρέπεται η γυναίκα κατά το δοκούν πότε αισθησιακή πρόκληση και πότε ένας θηλυκός και αποκρουστικός μπετατζής του σύγχρονου κόσμου! Και το περίεργο είναι ότι αυτή η ίδια γυναίκα που εξευτελίζεται στη Σαουδική Αραβία το Αφγανιστάν και το Σουδάν υπερασπίζεται τη σαρία! Το γαρ πολύ της μώρανσης γεννά παραφροσύνη,μα όταν αυτή η κοινωνία οδηγηθεί σε πλήρη αδιέξοδο θα βαράνε οι πάντες τα κεφάλια τους στο τοίχο,και θα΄ναι πού αργά για δάκρυα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com