24 Νοε 2016

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Το Μάθημα των Θρησκευτικών (Εξελίξεις)

Ομιλία του π. Θεοδώρου Ζήση που εκφωνήθηκε την Κυριακή 9-10-2016, στο "Αρχονταρίκι" του Ι.Ν. αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης.
Youtube katixisis

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ ! Αμάν αμάν ! Πάτερ Θεόδωρε πείτε μας τί θα κάνουμε τώρα ! Άς αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του ενώπιον του Θεού , και της ιστορίας ! Ομοίως μας κοροϊδεύουν με την σύνοδο της Κρήτης Θά αναθέσουν λέει επιτροπές για να μελετήσουν τά κείμενα Μέχρι τώρα τί έκαναν δέν μελέτησαν τά κείμενα ; Στή σύνοδο αδιάβαστοι πήγαν ; Αρνούνται οι ίδιοι την ευθύνη της ομολογίας και την χρεώνουν στους επερχομένους ,αφού θα τους έχουν δημιουργήσει ένα τετελεσμένο !Και δέν βρέθηκαν 10 -20 δεσποτάδες να κάνουν τό έλα να δείς μέσα στη σύνοδο ; Ολοι συμβιβάστηκαν ,όλοι σιώπησαν και συμμορφώθηκαν ; Θά είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ο καθένας την θέση που πήρε Αυτό το παράδοξο για την σύνοδο του μέλλοντος το προανήγγειλε ο Ναυπάκτου στήν Ρουμανία Διαλαλεί ο τοιούτος εκείνο το θρυλικό ΄΄κάλλιον πλανάσθαι μετά της εκκλησίας ή ορθοτομείν εκτός αυτής ΄΄ και άλλα τέτοια φούμαρα ......

Ανώνυμος είπε...

΄΄ πάντες ἐξέκλιναν, ἅμα ἠχρειώθησαν· οὐκ ἔστι ποιῶν χρηστότητα, οὐκ ἔστιν ἕως ἑνός.΄΄

Αυτά τά λόγια μού είχε πεί ο π.Θεόκλητος Διονυσιάτης ,όταν τηλεφωνικώς του ειχα πεί κάπου στό 2002 οτι διακηρύσσεται ο οικουμενισμός και στην πόλη που ζώ κανείς δέν μιλά !

Αρνούμεθα να συνταχθούμε με μία τέτοια Ανίερη Σύνοδο πονηρευομένων !

Ανώνυμος είπε...

Οι στιγμές που ζούμε ειναι αιμοβόρες ,ζητάνε αίμα ,απαιτούνε μερικά κεφάλια επί πίνακι Πάτερ Θεόδωρε τραβήξ'τε το δρόμο σας και οδηγείστε και εμάς ! Κάποιος θα πρέπει να αποκαθάρει την εκκλησία και την εποχή μας από αυτό το όνειδος !

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com