3 Αυγ 2016

Η θρησκεία της ειρήνης

Όλοι μπορούν να δεχτούν την αγαθοεργή φύση, την ηπιότητα και την ελευθεροφροσύνη των ισλαμιστών. Όλοι, εκτός από την πραγματικότητα
Οι ειδήμονες της ισότητος, οι επιστήμονες του αντιρατσισμού και οι χειρώνακτες της πολιτικής ορθότητος είναι ακάματοι και πείσμωνες. Μπορούν να κατηγορήσουν για ισλαμοφοβία ακόμα και θύμα τρομοκρατικής επίθεσης - είτε επέζησε είτε όχι του... ντου των τζιχαντιστών. Διαθέτουν όσες πολιτικές, επιχειρηματικές, νομικές, μιντιακές και λοιπές γνωριμίες απαιτούνται για να περνάει η «γραμμή» τους στην κοινωνία. Γνωρίζουν πώς να μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο και τούμπαλιν.

Μπορούν να σου παρουσιάσουν μια στοίβα από κομμένες κεφαλές ως υπαίθρια «εγκατάσταση» διάσημου εικαστικού. Εχουν σχεδόν τα πάντα. Μόνο τα επιχειρήματα τους λείπουν. Αν τα είχαν και αυτά, ο πλανήτης θα περίμενε στωικά το τέλος του, μέχρι ο τελευταίος φανατικός να αποκεφαλίσει τον προτελευταίο (αφού πρώτα θα τον είχε δικάσει και καταδικάσει ως αιρετικό).
Φευ, τα επιχειρήματα δεν φύονται στις σανοφυτείες των ΜΚΟ και των μεροκαματιάρηδων της «ανοχής», διότι ο σπόρος τους είναι η ίδια η πραγματικότητα, και αυτή λέει τα ακριβώς αντίθετα απ' όσα μηρυκάζουν όλης της γης οι πληρωμένοι. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα νούμερα. Οι αριθμοί δεν ψεύδονται, όσο κι αν τους μαγειρέψουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.
Τον Δεκέμβριο του 2014 δημοσιοποιήθηκε μια μελέτη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα των μουσουλμάνων του Ισλαμικού Κράτους και τον αριθμό των θυμάτων τους. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από την Παγκόσμια Υπηρεσία του BBC και το King's College του Λονδίνου, και αφορούσε μόνο έναν μήνα: τον Νοέμβριο του 2014.
Λοιπόν, ο λογαριασμός της θρησκείας της ειρήνης ήταν ο εξής για τον Νοέμβριο του 2014: 664 τρομοκρατικές επιθέσεις σε 14 χώρες και 5.042 νεκροί!
Φανταστείτε τι θα έλεγαν για τον χριστιανισμό, αν φανατικοί χριστιανοί τρομοκράτες έκαναν τα ίδια όχι σε έναν μήνα αλλά μέσα σε μια εικοσαετία. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 μέχρι σήμερα οι τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών ανέρχονται σε περίπου 28.935! Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στις ιστοσελίδες http://www.bbc.com/news/world-30080914 και https://www.thereligionofpeace.com.
Βοήθειά μας!

Παναγιώτης Λιάκος - Δημοκρατία 03.08.2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θρησκεία της ειρήνης,ναι,όπως λέμε οικόπεδο με φως νερό και τηλέφωνο στο πυρακτωμένο πλανήτη Αφροδίτη.Θρησκεία της ειρήνης και ένας θεός που επικροτεί με ανόητα δώρα εκείνον που θα κόψει τα περισσότερα κεφάλια,θα κάψει ζωντανούς ανθρώπους,θα βιάζει παρθένες και μικρά αγοράκια θα τα διακορεύει.Αν υπάρχει τέτοιος θεός που επικροτεί και επιβραβεύει τόσα και τέτοια εγκλήματα τότε αυτός ο θεός δεν αξίζει να υπάρχει ούτε να τον υπακούει κανένας.Αυτός ο θεός δεν είναι ανύπαρκτος,υπάρχει,αλλά όταν θα τον συναντήσει κανείς θα δει το σκληρό του πρόσωπο προς τον εαυτό του πλέον.Σατανάς το όνομά του που εδω και χιλιάδες χρόνια έχει καταπιεί τη μισή ανθρωπότητα από τα γενοφάσκια της.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com