5 Ιουλ 2016

Στο βάραθρο του ισλαμισμού

O Νίκος Φίλης σε δείπνο με τη Σιιτική Κοινότητα της Αθήνας για το Ραμαζάνι
Η περιδίνηση της χώρας στο χάος δεν αναχαιτίζεται, δεν ελέγχεται, δεν έχει ημερομηνία λήξης. Οσο περνάει ο καιρός θα επιδεινώνεται. Ο εφιάλτης θα λήξει όταν αποφασίσουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να ασχοληθούν με τα αληθινά προβλήματα του τόπου - μικρά και μεγάλα. Αλλιώς η πατρίδα μας θα έχει τη μοίρα ενός φλεγόμενου δάσους. Αν δεν μεριμνήσουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι για την πυρόσβεση, τότε η φλόγα θα σβήσει όταν δεν θα έχει απομείνει τίποτε άλλο για να κάψει.

Ενας από τα μεγάλους «πονοκεφάλους» της Ελλάδας αποτελεί ταυτόχρονα και παγκόσμιο πρόβλημα. Είναι η επέκταση του ισλαμισμού και η εκδηλωμένη τάση πολλών ισχυρών και ανίσχυρων υποστηρικτών του να κυριαρχήσουν παγκοσμίως και να αντικαταστήσουν όλα τα πολιτεύματα και τα συστήματα δικαίου με τη σαρία.
Το πιο ηχηρό και προκλητικό μήνυμα που οι ισλαμιστές έστειλαν στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα ακούστηκε σε ιερότατο για την Ορθοδοξία έδαφος: Η κυβέρνηση, την οποία ελέγχει απόλυτα ο αφανής αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οργάνωσε και πραγματοποίησε μια πρωτοφανή αθλιότητα.
Οπως έγραψε η «δημοκρατία», μουεζίνης «έπειτα από 85 ολόκληρα χρόνια έκανε εισβολή στον ναό» της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη και «σε ζωντανή σύνδεση απηύθυνε το παραδοσιακό κάλεσμα (το adhan) για την προσευχή!».
Αντί η κυβέρνηση της πατρίδας μας να υψώσει το ανάστημά της εναντίον της ύβρεως και της βαρβαρότητας, συσπειρώνοντας δυνάμεις εντός και εκτός της χώρας, ο υπουργός Παιδείας «προσκύνησε το Ισλάμ και υποσχέθηκε τζαμιά παντού». Οπως ανάφερε σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα μας, ο Νίκος Φίλης αναχωρώντας το βράδυ του Σαββάτου από τη Μητρόπολη Αθηνών κατευθύνθηκε στην τελετή των μουσουλμάνων για το Ραμαζάνι. Στους ισλαμιστές διοργανωτές της βραδιάς ο κ. Φίλης υποσχέθηκε δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αθήνα ενώ, όπως σημειώνει η «δημοκρατία», έχει υπογράψει και τις εγκυκλίους, με τις οποίες νομιμοποιούνται τρία τζαμιά στην Αθήνα και ένα στη Θήβα.
Οι υποτιθέμενοι φύλακες ανοίγουν διάπλατα τις πύλες...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για δέσιμο ήμαστε!Ανεκδιήγητοι!Ενώ στη Σαουδική Αραβία απαγορεύουν χριστιανικούς ναούς εμείς ανοίγουμε ισλαμικά φυτώρια.Ενώ ιμάμηδες προσβάλουν το τέμενος της Ορθοδοξίας την Αγία Σοφία εμείς υποδεχόμαστε το αντίχριστο πνεύμα.Δεν δέχονται τον Χριστό ως Θεό,δεν δέχονται το Λόγο του Θεού και Πατέρα και τον έχουν κατεβάσει στο επίπεδο ενός απ΄τους πολλούς προφήτες!Ένας προφήτης πιο κάτω κι από το Μωάμεθ,το τελευταίο προφήτη που έστειλε ο Θεός στο κόσμο κατά τη δική τους εμμονή.Και το να αρνείσε τον Υιό είναι το ελάχιστο,το είπε κι ο ίδιος ο Χριστός,ότι το να προσβάλλεις και να μη τιμάς τον υιό θα συγχωρηθεί,αλλά να μένεις αμετανόητος και να εμμένεις στο ψεύδος,και έτσι να προσβάλεις το Άγιο Πνεύμα δε θα συγχωρεθεί στον αιώνα τον άπαντα.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι για ολα αυτα που συμβαινουν φταινε πρωτα απ ολα αυτοι που ελεγχουν τις ενοπλες δυναμεις της χωρας στρατος αστυνομια πρωην και νυν αλλα και οι δικαστικες αρχες ξανα πρωην και νυν.
Πηγαινουμε καρφι για ισλαμοποιηση του τοπου και ολοι οι εξουσιαζοντες περαν της βουλης ενοειτε κοιμουντε ορθιοι. Οτι γουσταρουν κανουν σε οποιοδηποτε κλαδο απαντες, πρακτορες αλονιζουν αντιχριστοι κυβερνανε, ο ουστ απο δω κανει παρτυ στη χωρα κι αυτοι που φορανε γαλονια παιζουν ταβλι. Εχω χασει πασα ιδεα για οποιονδηποτε κρατουσε ή κραταει καποιο αξιωμα ή ακομα και αν διεπρεψε σε οτιδηποτε εδω και 50 χρονια ειτε ειναι στρατιωτικος ή οτιδηποτε αλλο.
Το τιμονι της χωρας το κραταει ο ουστ απο δω πραγματικα, και δεν κινητε φυλλο;; Δεν περιγραφετε η κατασταση σε οικονομικο θρησκευτικο στρατιωτικο επιπεδο απο οπου και να το πιασεις. Απεριγραπτο.
Ο Θεός μας να βαλει Το Χέρι Του. Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Όσο περισσότερο κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία, τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται να το πιστεψω. Το όλο σκηνικό είναι εξωπραγματικό. Καί άσχετος να είναι κανείς, δεν ξέρω, και πάλι λες, "κάτι δεν πάει καλά εδώ". για τους πιο σχετικούς βέβαια το σκηνικό είναι μάλλον εμετικό. Δεν πάμε καλά λέω γω...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com