22 Ιουλ 2016

Η προσευχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου στο Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο

Μια προσευχή για ΟΛΟΥΣ από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ανέπεμψε την προσευχή στο Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ανέπεμψε την προσευχή στο Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο
Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος ανέπεμψε το βράδυ της Τετάρτης την καταληκτήρια προσευχή στο Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο στο Κλήβελαντ του Οχάιο, όπως είχε προαναγγείλει ο «Εθνικός Κήρυξ», αμέσως μετά την κεντρική ομιλία του υποψήφιου αντιπροέδρου κ. Μάικ Πενς.
Τον παρουσίασε δε, ο ελληνικής καταγωγής πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ρινς Πρίμπους.
Ο Αρχιεπίσκοπος έγινε με εγκαρδιότητα δεκτός στο Συνέδριο και η προσευχή μεταδόθηκε ζωντανά σε εκατομμύρια Αμερικανούς που το παρακολουθούσαν. Η προσευχή την οποία ανέπεμψε ο Σεβασμιότατος έχει ως εξής σε ελεύθερη απόδοση του «Εθνικού Κήρυκα».
«Ύψιστε Θεέ, Κύριε της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της αγάπης, Μεγαλύνομε το δοξασμένο όνομα σου για όλες τις ευλογίες τις οποίες έχεις επιδαψιλεύσει επί του Έθνους μας: Ευλογίες επί ξηράς και θαλάσσης, υγείας και ευημερίας, νομιμότητας και αρχών, πίστης και ελευθερίας.
Ευλόγησε όλους ημάς Κύριε, με το πολύτιμο δώρο της ενότητας: Ενότητας στην πολιτική μας διαδικασία, στο δικαστικό μας σύστημα, στις γειτονιές και πόλεις μας και σ' ολόκληρο το έθνος μας. Όπως λέγει η Αγία Γραφή «οίκος ο οποίος είναι διαιρεμένος δεν μπορεί να σταθεί». Προς τούτο διάνοιξε τη καρδιά και τον νου όλων των ανθρώπων μας, ώστε με ένα σκοπό, εν πνεύματι και αληθεία, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μας θα σε υπηρετούν Θεέ πιστά και ένθερμα.
Σ' αυτή την ενότητα, Επουράνιε Πατέρα, πρόσθεσε την υπέρτατη ευλογία της ειρήνης: Ειρήνη εντός των συνόρων μας και ειρήνη ανά τον κόσμο. Χάρισε σε μας και σε όλους τους ανθρώπους την άνωθεν σοφία υπομονή και εμπιστοσύνη το έλεός Σου, ώστε να μάθουμε να ζούμε σύμφωνα με το θέλημα σου εν αρμονία και ανεξικακία ώστε να μάθουμε να αγαπούμε τους ανθρώπους καθώς Εσύ αγαπάς εμάς.
Σε παρακαλούμε ακόμα Αθάνατε Κύριε, εξαπέστειλε το κατευθυντήριο χέρι σου επί τους δούλους Σου τούτους, τους αντιπροσώπους του Ρεπουμπλικανικού Συνεδρίου και τους υποψηφίους τους για τις ύψιστες θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και κατεύθυνε αυτούς εν σοφία και διακρίσει, ώστε να πράττουν το Αγιο θέλημα Σου σε όλες τις περιπτώσεις και κάτω από όλες τις περιστάσεις και να είναι πάντοτε φορείς ενότητας, ειρήνης, δικαιοσύνης και αγάπης, στη χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Διότι Εσύ είσαι ο Δημιουργός και Σωτήρας μας και σε Σένα αναπέμπομε δόξα τώρα και πάντοτε και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν».
newsbomb.gr 22/07/2016
Archbishop Demetrios Offers Prayer at Republican National Convention 2016 (GreekReporter)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω ζουμπαλαγια πανσοφε δημιουργε

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ανήκουστο αίσχος, συνάμα και καραγκιοζιλίκι, συνιστά έκφραση αυξημένης ποιμαντικής ευθύνης και διακήρυξη Ορθοδόξου μαρτυρίας ή καραμπινάτη προδοσία, από την πλευρά του αρχιεπισκόπου Αμερικής, της Ορθοδοξίας και καταπάτηση των Θείων και Ιερών κανόνων που απαγορεύουν επί ποινή καθαιρέσεως τη συμπροσευχή Ορθοδόξων και αιρετικών "χριστιανών";
Υπάρχει, άραγε, πάτος στον κατήφορο των οικουμενιστών εκκλησιαστικών ηγητόρων;
"Ντιπ ξεκαπίστρωτοι", για να θυμηθούμε και μία προσφιλή στους χωρικούς της υπαίθρου έκφραση, έχουν αφεθεί κάποιοι εκκλησιαστικοί ταγοί ούτως ώστε να παραθεωρούν κατά τέτοιον και τόσο προκλητικό τρόπο τις ιεροκανονικές διακελεύσεις προκαλώντας αφόρητα τον πιστό λαό;
Πού καταντήσαμε!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Ματθ. 6,7 / Ματθ. 6,8

"Προσευχόμενοι δὲ μὴ βαττολογήσητε ὥσπερ οἱ ἐθνικοί· δοκοῦσι γὰρ ὅτι ἐν τῇ πολυλογίᾳ αὐτῶν εἰσακουσθήσονται.μὴ οὖν ὁμοιωθῆτε αὐτοῖς·"

"Οταν δε προσεύχεσθε, μη πολυλογείτε και φλυαρείτε, χωρίς να παρακολουθήτε και να καταλαβαίνετε αυτά που λέτε, όπως κάνουν οι εθνικοί· διότι αυτοί φαντάζονται ότι θα εισακουσθούν με ένα τρόπον μαγικόν χάρις εις την πολυλογίαν των. Μη ομοιάσετε λοιπόν με αυτούς·"

Έτσι χαρακτηρίζει ο Κύριος Ιησούς Χριστός την "προσευχή" του οικουμενιστή "Αρχιεπισκόπου" Αμερικής.

Επιπλέον είναι δυνατόν σε τόσο μεγάλη "προσευχή" να μην αναφέρεται ούτε ΜΙΑ φορά ο Ιησούς Χριστός ??? Τόσο πολύ τους ενοχλεί πια??? Τι κακό τους έκανε ο Κύριος Ιησούς Χριστός και δεν αναφέρουν ούτε το όνομά Του???

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Το να ονομάζεις τον Κύριον ημών και Σωτήρα του κόσμου Ιησούν Χριστόν δεν θεωρείται "πολιτικό ορθό", και μάλιστα σε συνέλευση με τόσους εβραίους και μασόνους. Γιατί τον κάλεσαν, τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, και γιατί το δέχτηκε; Πολλά πολιτικά παιχνίδια γίνουν εκεί πέρα, και δυστυχώς πολλοί Αμερικανό-Έλληνες εμπλέκονται βαθιά σε αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Καθαιρετέος είναι ο αρχιεπίσκοπος γι αυτό που έκανε! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Βασίλειος Παπασπυρόπουλος είπε...

Γιατί πέφτετε απ'τα σύννεφα; δε γνωρίζετε ποιοί είναι οι Order of AHEPA;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com