19 Ιουλ 2016

Οἶστρος σοδομισμοῦ

Οἶστρος σοδομισμοῦ
Μὲ ρυθμοὺς ἐπιδημίας ἁπλώνεται παγκοσμίως ὁ σοδομισμός. Οἱ διεστραμμένοι νόες ποὺ προωθοῦν τὰ σχέδια ἐκφυλισμοῦ τῆς ἀνθρωπότητας, τελευταῖα «χτύπησαν» καὶ τὴν ἡλικία τῆς ἀθωότητας, τὰ μικρὰ παιδιά. Μεταφέρουμε τὴ σχετικὴ εἴδηση:

   «Ἕνα ἀκόμα σὸκ γιὰ τὰ ἤθη καὶ τὶς παραδόσεις ἔρχεται ἀπὸ τὴν “προοδευτικὴ” Βρετανία, ὅπου ἐλήφθη μιὰ ἀπόφαση σύμφωνα μὲ τὴν ὁποία οἱ μαθητὲς 80 δημοσίων σχολείων θὰ μποροῦν νὰ φοροῦν φοῦστες, στὰ πλαίσια τῆς νέας πολιτικῆς γιὰ τὴν ταυτότητα φύλου ἡ ὁποία πρόκειται νὰ ἐφαρμοστεῖ στὴ Χώρα, μὲ βάση τὴν ὁποία δὲν θὰ ὑπάρχουν διαχωρισμοὶ μεταξὺ ἀγοριῶν καὶ κοριτσιῶν, ἀνδρῶν καὶ γυναικῶν». Μεταξὺ τῶν σχολείων στὰ ὁποῖα θὰ ἐφαρμοστεῖ τὸ πρόγραμμα, περιλαμβάνονται καὶ 40 δημοτικὰ σχολεῖα, προκειμένου «νὰ γίνει “πειραματισμὸς” καὶ σὲ μικρότερες ἡλικίες» («Pronews.gr» 17-6-2016).
   Τὴν ἴδια στιγμὴ στὴν Αὐστραλία ἔ­χουν ἤδη ἀρχίσει νὰ κυκλοφοροῦν σὲ δημοτικὰ σχολεῖα ἀφίσες ποὺ παρουσιάζουν μικρὰ ἀγόρια νὰ φοροῦν φοῦστες. Ἡ κίνηση αὐτὴ γίνεται, σύμφωνα μὲ τοὺς ὑποστηρικτές της, προκειμένου νὰ ἀποφασίσουν τὰ παιδιὰ ἀπὸ μικρὴ ἡλικία γιὰ τὸ φύλο τους καὶ ἂν θέλουν νὰ ἀνήκουν στὴν κοινότητα τῶν «τράνς», ὥστε νὰ αἰσθάνονται ἄνετα καὶ βολικὰ μὲ τὸ ντύσιμό τους. «“Καν­ένα τρὰνς ἄτομο δὲν πρέπει νὰ ὑποχρεώνεται νὰ παρουσιάζεται κατὰ τρόπο ποὺ θὰ τὸ κάνει νὰ αἰσθάνεται ἄβολα. Κάτι τέτοιο μπορεῖ νὰ εἶναι ἐξαιρετικὰ ἐπιζήμιο, ἰδιαίτερα γιὰ τοὺς νέους”, δήλωσε ἐκπρόσωπος τοῦ Stonewall» (ὅ.π.).
   Δηλαδὴ θέλουν νὰ μᾶς ποῦν ὅτι τὰ παιδάκια τῶν 5 ἐτῶν αἰσθάνονται ἄβολα ποὺ εἶναι ἀγοράκια ἢ κοριτσάκια καὶ πρέπει νὰ ἀποφασίσουν ἂν ἐπιλέγουν τὴν ἀλλαγὴ φύλου (!).
   Ἀλλὰ γιατί νὰ πᾶμε μακριά; Στὴν πατρίδα μας δὲν ἦταν ποὺ τὸν περασμένο Ἰούνιο κυκλοφόρησαν ἀφίσες, οἱ ὁ­ποῖες μάλιστα ἀναρτήθηκαν καὶ στὶς στάσεις τοῦ Μετρό, στὶς ὁποῖες ἀναγραφόταν: «Ἄντρας δὲν γεννιέσαι· γίνεσαι / Γυναίκα δὲν γεννιέσαι· γίνεσαι»! 
   Τί νὰ ποῦμε; Παγκόσμια παράκρουση. Τέλεια σύγχυση φρενῶν. Ἀμὸκ σοδομισμοῦ. Τὸ μόνο ποὺ ταιριάζει νὰ ποῦμε εἶναι αὐτὸ ποὺ ἀποθησαυρίζεται στὸ Γεροντικὸ ὡς λόγος τοῦ Μεγάλου Ἀντωνίου, ὁ ὁποῖος γιὰ τὶς ἔσχατες ἡμέρες προφήτευσε πὼς ὁ κόσμος θὰ τρελαθεῖ, καὶ ὅταν βλέπουν κάποιον λογικὸ θὰ τοῦ λένε «εἶσαι τρελός». Σ’ αὐτὲς τὶς ἡμέρες πλέον ζοῦμε. Ἀλλὰ ἐμεῖς δὲν θὰ συσχηματισθοῦμε μὲ τὸν κόσμο γιὰ νὰ μὴ μᾶς ὀνειδίζουν. Θὰ συνεχίσουμε νὰ σωφρονοῦμε καὶ νὰ διαλαλοῦμε τὸ ἀληθές, τὴν ὑγεία, ἔστω κι ἂν ὅλος ὁ κόσμος, ὁ ὁποῖος «ἐν τῷ πονηρῷ κεῖται», μᾶς θεωρεῖ παράφρονες.

Ορθόδοξο Περιοδικό “Ο ΣΩΤΗΡ”

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτάξτε να δείτε

Δεν είναι η φούστα,γιατί ως ενδυμασία είναι αδιάφορη.Άλλωστε οι ενδυματολογικές προτιμήσεις αλλάζουν ανάλογα με την εποχή.

Αν το δούμε χωρίς παρωπίδες,οι Έλληνες φορούσαν φούστες,οι τσολιάδες,οι φουστανελάδες το αποδεικνύουν.
Αυτό άλλαξε,επειδή η εποχή μας επιζητεί την ομογενοποίηση σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής.
Αυτή η ομογενοποίηση,η βίαιη αλλαγή των ηθών και των εθίμων δεν είναι ζύμωση που προέκυψε από ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά επιβάλλεται απ τα έξω κέντρα εξουσίας.Προωθούν ένα νέο τρόπο ζωής και μια ομογενοποίηση ώστε να μπορούν να ελέγχουν σε προχωρημένο στάδιο το μπουλούκι,τη μάζα,το απρόσωπο ανθρωποκοπάδι κατ΄αυτούς.Μέσα σε αυτά τα πλαίσια προωθούν και τον σοδομισμό επειδή η εποχή τα τελευταία χρόνια έχει τις δικές της νόρμες συμπεριφοράς και ενδυματολογικής προτίμησης.Δε θα φορούσε ποτέ ένας άνδρας μια φούστα,θεωρείται υποτιμητικό-κάτω από τα φουστάνια της θα μπω λέμε..-Αυτό προωθούν,να υπάρχει ομογενοποίηση παντού,ο άνδρας να συμπεριφέρεται ως γυναίκα και να μη παρεξηγείται,η γυναίκα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα,έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε σχέση μετον άνδρα,ο φεμινισμός άλλο ένα όργανο του πονηρού έκανε τη δουλεία του,όλες οι γυναίκε πρέπει να είναι χειραφετημένες λες και ήταν χειροδεμένες.
Παρατηρείστε τις στο δρόμο,ούτε μια δεν φοράει φούστα,όλες παντελόνι,γριές,άνω των 70,σπάνια πιο κάτω κάποια φούστα κι αυτή παραγγελμένη σε ράφτη επειδή είναι υπό εξαφάνιση!

Efstathios Efstathios είπε...

Όλα τα προδιαθέτουν, όλα τα προωθούν εκ του μη όντως. Θυμάστε τα κανάλια δύο μήνες πριν τα Χριστούγεννα πώς προετοίμαζαν - έστηναν τις φασαρίες στο κέντρο της Αθήνας που ΘΑ ακολουθούσαν στην "μνήμη" του Γρηγορόπουλου;;; Όλοι μιλούσαν μήνες πριν, ακόμη και η μητέρα, για "μαύρο Δεκέμβρη"!!! Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων. Ο καθένας να λέει ότι του καπνίσει στο όνομα της "Ελευθερίας", της "ισότητας" και άλλα τέτοια τεχνάσματα που νέκρωσαν τις αισθήσεις του κόσμου και τον έκαναν φυτό που δεν αντιδρά. Αυτός είναι ο λεγόμενος ψεκασμός που λένε κάποιοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Στη Βρετανία με τη νέα κυβέρνηση μετά το Brexit, ορίστηκε υπουργός Παιδείας η κ. Τζαστίν Γκρίνινγκ δηλωμένη ομοφυλόφιλη. Αναμενόμενη η απόφαση για τις φούστες.

Ανώνυμος είπε...

Η ομοφυλοφιλία στην εποχή μας προωθείται και για οικονομικούς λόγους. Οι ομοφυλόφιλοι λόγω της ιδιομορφίας τους είναι τα απόλυτα καταναλωτικά πρότυπα. Αν η σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι αυτή των τραπεζιτών και των τοκοφλύφων που ενδιαφέρεται μόνο για τις εισπράξεις και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε, καταλαβαίνει κανείς γιατί προωθείται τόσο πολύ από τους λεγόμενους επαγγελματίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που στην πραγματικότητα είναι έμμισθοι υπάλληλοι όλων των παραπάνω. Εδώ φτάσανε να μιλάνε για gay τουρισμό ο οποίος στην εποχή μας είναι κερδοφόρα μπίζνα. Ποια ηθική του χριστιανισμού, ποια καταδίκη της ομοφυλοφιλίας από τη θρησκεία και ποια αρετή. Ενδιαφέρει τους επαγγελματίες του τουρισμού και τους τραπεζίτες όλες οι παραπάνω ηθικές αναστολές;Όχι. Χρήμα θέλουν να βγάλουν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι το ένδυμα, αυτό καθαυτό και από μόνο του (π.χ. η φούστα).

Το σχέδιο είναι πολύ σατανικό: Θέλουν οι ΑΝΤΡΕΣ να ΓΙΝΟΥΝ (δηλαδή να ΖΟΥΝ σαν) ΓΥΝΑΙΚΕΣ, και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ να ΓΙΝΟΥΝ (να ΖΟΥΝ σαν) ΑΝΤΡΕΣ.

Ο Θεός δημιούργησε τον ΑΝΤΡΑ και την ΓΥΝΑΙΚΑ.
Οι διάφοροι Αντί-χριστοι (τα επίγεια όργανα του σατανά) όμως πολεμούν το αρχικό σχέδιο του Θεού, ΟΛΑ όσα έκανε ο Θεός, και προσπαθούν να μετατρέψουν τους άντρες σε γυναίκες και τις γυναίκες σε άντρες.

Ανώνυμος είπε...

O φίλος 19 Ιουλίου 2016 - 9:04 π.μ. έχει και λάθη και σωστά.
Η ενδυμασία δεν αλλάζει ανάλογα με την εποχή. Η ανδρική ενδυμασία πάντα ξεχωρίζει από την γυναικεία στις φυσιολογικές κοινωνίες.

Έχει δίκαιο όμως στην εξάπλωση της παρα φύση ανδρικής ενδυμασίας των γυναικών. Είναι απίστευτη η εξάπλωση των ανδρικών παντελονιών στις γυναίκες. Αλλά αυτό είναι σίχαμα ενώπιον του Θεού.

Φιλαλήθης

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης ηθικός ξεπεσμός.Αλλά τι να περιμένει κανείς από τα νέα φρούτα της νέας εποχής.Ο σοδομισμός είναι πανάρχαιος όσο και η ανθρωπότητα,και η κτηνοβασία,και η παιδοφιλία.Αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλά,είναι άθλιος ξεπεσμός του ανθρώπου,του μεταπτωτικού ανθρώπου.Ήλθε ο Χριστός και έδειξε την αλήθεια,πάτε στραβά κύριοι,εγώ είμαι η αλήθεια και η οδός της σωτηρίας σας.Μέχρι τώρα βαδίζατε σε λάθος δρόμο,εγώ είμαι η οδός ακολουθείστε με με εμπιστοσύνη και δε θα χάσετε.Ζούμε στην εποχή της χάριτος,και όχι του νόμου,ο νόμος είναι για άξεστους,για ημιμαθείς,για ζώα τα οποία ψάχνουν να φάνε σάρκες ανθρώπων,αναζητούν στα σκουπίδια τους τροφή,συζητούν με τα ζώα και τους απαντούν με βρυχηθμούς,παρ΄όλα αυτά συνενοούνται..Ο Χριστιανός είναι άλλο πράγμα,ανέβηκε ένα σκαλοπάτι,έκανε ένα βήμα,ένα άλμα προς την αιωνιότητα.Στο χέρι του είναι να μη χάσει την οδό,να κρατήσει τούτο το δώρο του Θεανθρώπου σφιχτά με τα δυό του χέρια στη χούφτα του,να μη το χάσει ως το τέλος της μέρας του..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ίσως κάνω λάθος,για αυτό είμαστε εδώ να επισημαίνουμε τα λάθη μας και να προχωράμε απλανώς.Οι ενδυματολογικές επιλογές αλλάζουν,κάποτε οι Έλληνες φορούσαν μανδύες και ιμάτια,αργότερα άλλαξαν,φορούσαν πιο πολυποίκιλα ρούχα.Αν σήμερα κάποιος φορέσει μανδύα θα τον γιουχάρουν,σεντόνια φοράς εσύ..;Πριν200 χρόνια οι νέοι φορούσαν παραδοσιακές στολές,οι νησιώτες βράκες οι γυναίκες μακριά φορέματα και μαντήλια,στα ηπειρωτικά βράκες ή φουστανέλες.Σήμερα τα φοράνε και καμαρώνουν σε επετείους και πανηγύρια.Η νεολαία των αρχών του εικοστού αιώνα φορούσε κοστούμι με αξεσουάρ ένα μπαστούνι και καπέλο,ήταν αίγλη για τον νεαρό της εποχής..Αυτή η νεολαία είναι οι παππούδες μας,κρατούν μπαστούνι από συνήθεια αλλά και λόγω γήρατος και το καπέλο δείγμα μιας εποχής που έφυγε.Σήμερα αν φορέσεις καπέλο θα γελάνε μαζί σου η θα σε βλέπουν ένα περίεργο τύπο,αν κρατάς και μπαστούνι....θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι!Σήμερα το μισό παντελόνι κρέμεται και φαίνονται τα οπίσθια,ένας χαλκάς στο ρουθούνι,στίγματα(ΤΑΤΟΥΑΖ)παντού δείγμα άρνησης του φυσικού δώρου μας από το Θεό...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com