5 Ιουν 2016

Μητροπόλεις προβάλλουν προτεσταντικές ταινίες!

Η ομάδα Agape, έχει τα πνευματικά δικαιώματα για τις ταινίες “Ιησούς” και “Μαγδαληνή”.
Η Agape (Χριστιανική Κίνηση Αγάπης) έχει χαρακτηρισθεί ως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Πίστη (ΔΕΙΤΕ αρ. 71 στον κατάλογο των χριστιανικών αιρέσεων) (ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ)  
Σύμφωνα με τον πρωτ. Βασίλειο Α. Γεωργόπουλο, Λέκτορα Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.  «Η Φοιτητική Σταυροφορία για τον Χριστό  (Campus Crusade for Christ) εμφανίστηκε στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 με κέντρο τη Θεσσαλονίκη. Το ελληνικό παράρτημα της κίνησης ονομάστηκε «Χριστιανική Κίνηση Αγάπης» και άρχισε να δραστηριοποιείται σε συνεργασία με άλλες προτεσταντικές ελληνικές κινήσεις στο χώρο διαφόρων ελληνικών Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. με πιο έντονη την παρουσία της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Σήμερα δραστηριοποιείται στα ελληνικά πανεπιστήμια με την ονομασία «Agape Student». Στα διάφορα έντυπά της και σε αφίσσες εκδηλώσεών της εμφανίζεται ως μια χριστιανική ανεξάρτητη κίνηση, ενώ στην ιστοσελίδα της προσδιορίζεται και ως αδογμάτιστη, που συνεργάζεται με φοιτητές «που δέχονται το Σύμβολο της Πίστεως», για προφανείς, βεβαίως, λόγους». (Περισσότερα για την agape δείτε ΕΔΩ) &(ΕΔΩ)
……………………………………………………………………………………
13116496_634277303390893_7392169264460446300_o
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών (ΕΔΩ)πραγματοποιήθηκε:
Προβολή της ταινίας «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ».

Την Κυριακή 15-5-2016 και ώρα 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών θα προβληθεί η ταινία «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ».
 Η προβολή γίνεται στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων για την εορτή του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Αχιλλίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
………………………………………………………………………………………………………..
Προβολή στη Μητρόπολη Γρεβενών (ΕΔΩ)
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15-5-2016 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών μια εξαιρετική εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης του πολιούχου της πόλης Αγίου Αχιλλίου.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Δαβίδ, το Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης, η Ιερά Μητρόπολις και η Αgape (κάτοχος των δικαιωμάτων της ταινίας), συγκίνησαν το κοινό.
Την εκδήλωση άνοιξε ο π. Χρήστος Κούρτης με καλωσόρισμα και αμέσως μετά κάλεσε την Χορωδία Νέων της Μητρόπολης στην σκηνή για να μας τραγουδήσει όμορφα ελληνικά τραγούδια. 
Στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα την κα. Νεκταρία Καρατσώρη για να προλογίσει την ταινία και ακολούθησε η προβολή της ταινίας “Αγία Μαρία η Μαγδαληνή: η ζωή του Χριστού μέσα από τα μάτια της”.
Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, με αφορμή τον εορτασμό της Κυριακής των Μυροφόρων, έκλεισε τη βραδιά με πολύ όμορφα λόγια. Τίμησε όλες τις γυναίκες τονίζοντας ότι ο Χριστός ήταν αυτός που εξύψωσε τη γυναίκα και της έδωσε την πραγματική της αξία. Με τη συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, τα λόγια του ήχησαν δυνατά μέσα στην αίθουσα: «Ο Χριστός μας αγαπάει πολύ, μας αγαπάει προκλητικά, και θέλω να το καταλάβετε!»
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ (ΕΔΩ)
13221308_634277296724227_3541150107652294353_o
20160515_202920
13243999_634277153390908_8194200114246566744_o
…………………………………………………………………………………………………............................
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος  (ΕΔΩ)
GYNAIKA_2.jpg
Προβολή της ταινίας στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος (Βόλος) 26-11-2014
ΑΠ’ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ: Ο ρόλος της Γυναίκας στην κοινωνία και τον κόσμο πριν και μετά τον Ιησού Χριστό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος, το Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης και η Agape διοργανώνουν πρωτότυπη εκδήλωση για την ανάδειξη των κοσμοϊστορικών αλλαγών που σηματοδότησε η Σάρκωση του Σωτήρα και Λυτρωτή του Κόσμου μας Ιησού Χριστού για την θέση και τον ρόλο της Γυναίκας.
Θα προβληθεί η εξαιρετική ταινία ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ: Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ 
Θα μιλήσει σχετικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ.ΙΓΝΑΤΙΟΣ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ,
ΚΑΡΤΑΛΗ ΚΑΙ ΓΑΖΗ, ΒΟΛΟΣ
ΩΡΑ: 18.00-20.00
Να μην λείψει κανείς. 
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
…………………………………………………………………………………………………..
ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΑΦΙΣΣΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΦΙΣΣΑ
Magdalena.gr
Σύμφωνα με δημοσίευμα (ΕΔΩ) στην εκδήλωση έγινε και  «μετάδοση του ηχογραφημένου μηνύματος του Προέδρου του Ορθοδόξου Δικτύου Ενημέρωσης Ιερομονάχου Μακαρίου, Γέροντος του Ιερού Χιλανδαρινού Κελλίου Γενέσιον της Θεοτόκου «Μαρούδα» από το Άγιον Όρος
…………………………………………………………………………………………………………….
ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ(ΕΔΩ)
Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
http://kosmas-agrinio-gr.blogspot.gr/2016/04/blog-post_18.html
………………………………………………………………………………………………………….
Στην προκειμένη περίπτωση έχουν απόλυτη ισχύ τα λόγια του Αποστόλου Παύλου στην Α' προς Τιμόθεον επιστολή (Α΄ Τιμ. 1,10) όπου εφιστά την προσοχή των ποιμένων μπροστά στον κίνδυνο των αιρέσεων και τους προτρέπει να μείνουν πιστοί στην υγιαίνουσα χριστιανική διδασκαλία.

1 σχόλιο:

Βασίλειος Παπασπυρόπουλος είπε...

Αφού τους χαϊδεύουν με λόγια ευγένειας και δεν τους αφορίζουν, αυτά θα συνεχίζουν να κάνουν. Θα συνεχίσουν οι βλάσφημοι τον δαιμονικό οικουμενιστικό επιθετικό αγώνα τους μέχρι τα παιδιά μας να νομίσουν ότι οι Άγιοι Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας είναι "ταλιμπάν" !

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com