21 Σεπ 2015

‘’Ορθόδοξο’’ φεστιβάλ στη Ρουμανία… οικουμενιστικής υπόστασης και κατεύθυνσης


‘’Ορθόδοξο’’ φεστιβάλ στη Ρουμανία… οικουμενιστικής υπόστασης και κατεύθυνσης
Προετοιμασία πολτοποίησης της συνείδησης των ορθοδόξων νέων ανά την Οικουμένη
Αντώνιος Κ. Καλόγηρος
Νέοι από την Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού προσκληθήκαμε από τον Μητροπολίτη Κλούζ κ. Ανδρέα (επίσημος τίτλος αρχιεπισκοπής: Archdiocese of Vad , Feleac and Cluj), στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας προκειμένου να συμμετάσχουμε σε ορθόδοξο φεστιβάλ με τη συμμετοχή δεκάδων αποστολών ορθοδόξων νέων από διάφορες –ευρωπαϊκές- κυρίως χώρες. Το ορθόδοξο φεστιβάλ έλαβε χώρα στην ανωτέρω Μητρόπολη από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου 2015. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Δοξα τω Θεω.
Υπαρχει ακομα ελπιδα.
Κολαφος για τους ομοπιστους των Ρουμανων Οικουμενιστων σιωπουντας επ αυτου Ελληνων κληρικων

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όσους αποχώρησαν.
Ήταν έστω κι αυτό μια μικρή διαμαρτυρία για την Πατρίδα και την Πίστη.
Όλοι μαζί προχωράμε έτσι. Λεβέντικα και με ρωμέϊκο τρόπο συμπεριφοράς

Ανώνυμος είπε...

Ομολογία Πίστεως. Είστε ομολογητές, παιδιά μας και μην το θεωρείτε καθόλου μικρό αυτό που κάνατε. Το χρέος απέναντι στην Αλήθεια. Βοήθειά σας! Μη φοβάστε τίποτε.
Η.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν νέοι με ορθόδοξη συνείδηση και ενδιαφέρον και έτσι δεν δεχόταν αυτήν την πολτοποίηση. Δυστυχώς όμως σήμερα σχεδόν παντού, όχι μόνο στην διασπορά αλλά και στις ορθοδόξως χώρες, καλλιεργείτε με το ένα η το άλλο τρόπο το ακριβώς αντίθετο στους νέους Ορθοδόξους - η απουσία ορθοδόξου συνείδησης η η θόλωση τυχών υπαρκτής ορθοδόξου συνείδησης, πράγμα που είναι πράγματι έγκλημα. Όσο έχουμε προϊσταμένους οικουμενιστές, αυτό το έγκλημα δεν θα σταματήσει, αλλά θα επιδεινώσει.

Ανώνυμος είπε...

Οι οικουμενιστές της Ρουμανίας, από τον πατριάρχη μέχρι και τον απλό λαϊκό, βρίσκουν σε πλήρη αντίθεση με όλων των σύγχρονων αγίων πατερών των - Δημητρου Στανιλοε, Κλεόπα Ιλιε, Αρσένιο Παπατσιοκ, Γεώργε Καλτσιου, Ιουστίνος Παρβου κτλ. οι όποιοι καταδίκασαν τον οικουμενισμό ως την χειρότερη αίρεση των καιρών μας. Βλ. την μαρτυρία των https://youtu.be/m-RdNeKlFs8 .

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στα παιδιά που αποχώρησαν.
Οι υπόλοιποι τι έκαναν;

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας δεν θα πρέπει να κάνει μια επιστολή και να διαμαρτυρηθεί;
Πρέπει το άρθρο να μεταφραστεί στα Ρουμανικά και να αποσταλλεί σε αντίστοιχα site, αν το δημοσιεύσουν βέβαια.
Και η Εκκλησία της Ελλάδος πρέπει να ενημερωθεί ώστε καμία Μητρόπολη να μη στείλει πλεον ελληνόπουλα σε τέτοιου είδους ύπουλα κατασκευάσματα-φεστιβάλ.

Ανώνυμος είπε...

Το βιντεάκι που βρίσκεται στη διεύθυνση στην οποία παραπέμπει ο αδελφός ανωτέρω είναι η καλύτερη απάντηση στον Μητροπολίτη Κλούζ, τον Πατριάρχη Ρουμανίας και όσους τυφλά τους ακολουθούν. Είναι μεν στην αγγλική γλώσσα αλλά οι Ρουμάνοι Γέροντες απαντούν για τον Οικουμενισμό (και μόνον) και οι απαντήσεις τους είναι καταπέλτης.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com