19 Μαΐ 2015

«Zητείται δήμιος » Η Σαουδική Αραβία θα προσλάβει 8 δήμιους για αποκεφαλισμούς και ακρωτηριασμούς

Είστε δήμιος; προσλαμβάνεστε.Καθόλου προσόντα ή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενα γι αυτές τις θέσεις εργασίας.

Οι μελλοντικοί δήμιοι καλούνται στο μέλλον να αποκεφαλίζουν και να ακρωτηριάζουν.
Η φίλη και στρατηγική σύμμαχος μοναρχία καθεστώς του Κόλπου Σαουδική Αραβία δημοσίευσε την Τρίτη μια προσφορά εργασίας για την στρατολόγηση  πρόσληψη 8 δημίων για εκτελέσεις δια αποκεφαλισμού μεγάλου αριθμού καταδικασμένων σε θάνατο στο βασίλειο του τρόμου.
 Κανένα ιδιαίτερο προσόν ούτε εμπειρία δεν απαιτούνται για αυτή τη δουλειά του δήμιου του οποίου το αντικείμενο θα είναι να εκτελεί  τους καταδικασμένους σε θάνατο σύμφωνα με την προκήρυξη θέσεων και προσφορά εργασίας που δημοσίευσε στο site του το Υπ.Δημόσιας Υπηρεσίας. Οι μελλοντικοί υπάλληλοι θα καλούνται να εφαρμόσουν και ακρωτηριασμούς σε άτομα που καταδικάστηκαν για κλοπή.
Η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με μια αύξηση του αριθμού των εκτελέσεων   στο βασίλειο της αβήσσου όπου βιασμός, δολοφονία, ληστεία,για κίνηση ναρκωτικών,αποστασία επισύρουν την θανατική ποινή βάση της αυστηρής ερμηνείας του ισλαμικού νόμου της σαρία που εφαρμόζει ο σταρηγικός σύμμαχος των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή. Περία τα 84 άτομα εκτελέστηκαν από την αρχή της νέας χρονιάς ενώ το 2014 εκτελέστηκαν 87.
Η Διεθνή Αμνηστεία το Μάρτιο είχε εκφράσει τηνν ανησυχία της για τον μεγάλο αριθμό εκτελεσθέντων για διακίνηση ναρκωτικών ενώ το Σεπτέμβρη του 2014 ένας ανεξάρτητος ειδήμονας που εργάζεται για τον ΟΗΕ επίσης είχε εκδηλώσει την ανησυχία τους και είχε καλέσει στην αναστολή των θανατικών εκτελέσεων στην Σ.Αραβία. (19/05/2015 AFP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com