21 Αυγ 2014

Η ύπουλη προπαγάνδα του IK που τώρα στρέφεται και εναντίον των παιδιών.

Ο Χίπστερ πήρε το γιαταγάνι του, κατά τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους..

Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί τη βία και το θάνατο ως μέσο προπαγάνδας, με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο "ή με εμάς ή με τους αποκεφαλισμένους". Ταυτόγχρονα όμως χρησιμοποιώντας το αίμα των αθώων θυμάτων του σαν δόλωμα για καρχαρίες, φέρνει κοντά στην οργάνωση όποιον "άρρωστο και χαλασμένο" κυκλοφορεί στην υδρόγειο. Αυτό που για την ώρα περνάει κάτω από το "ραντάρ" όλων μας είναι μια άλλη, ύπουλη προπαγάνδα που στόχο έχει τα παιδιά, και δυστυχώς κανείς ακόμα δεν μιλά για αυτήν.
Και ενώ παριστάνουν τους "καθαρούς και τους αμόλυντους" από την δυτική επιρροή, οι τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους, χρησιμοποιούν όλη τη διαθέσιμη δυτική τεχνολογία ώστε να διαδώσουν το μήνυμά τους. Οι περισσότεροι από εμάς ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το βίντεο με τον αποκεφαλισμό on camera του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley, τον οποίο μάλιστα ποιος ξέρει με τι μέθοδο, έπεισαν να ρίψει την ευθύνη για το θάνατο του στην Αμερική και τον Ομπάμα γιατί τους βομβαρδίζει... 
Η ασταμάτητη επίθεση των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει τεράστια ποικιλία, αποκεφαλισμοί, απαγχωνισμοί, σταυρώσεις, μαζικές εκτελέσεις και πράγματα που υγιή μυαλά δεν μπορούν καν να φανταστούν.. Όμως δεν χρησιμοποιούν μόνο αυτές τις μεθόδους, καθώς στόχος τους είναι η εξάπλωση σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Άρα στόχος τους δεν είναι μόνο να παραλύσουν από το φόβο τις δυτικές αστικές κοινωνίες μέσω των βίαιων μηνυμάτων που περνάνε. Στόχος τους είναι και να προσελκύσουν τα νέα παιδιά και τους εφήβους. Στη φαρέτρα της προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους υπάρχουν και "τζιχάντ γατάκια και χίπστερς" που ξαφνικά ανακάλυψαν το σωτήριο δρόμο της Σαρία. Στόχος τους είναι ΚΑΙ "τα παιδιά" -σήμερα των Αράβων, αύριο όλων μας- και τα χρειάζονται για να τα στρέψουν εναντίον μας. 
Τα παιδιά, το Ισλαμικό Κράτος, προσπαθεί να τα προσελκύσει με άλλους τρόπους. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook και το twitter έχουν εμφανιστεί πόστερ με δυτικούς νέους που ανακάλυψαν το δρόμο του Ισλάμ και της Σαρία, εικόνες που προάγουν τη βία της τζιχάντ δείχνοντας το μήνυμα "our Call of Duty" χρησιμοποιώντας το πολυδιαφημισμένο όνομα, του δημοφιλούς ανάμεσα στα παιδιά, παιχνιδιού, ή και πόστερ με το μήνυμα "πεθαίνεις μόνο μια φορά, γιατί να μην πεθάνεις σαν μάρτυρας". 
Επίσης συχνά έχουν δημοσιεύσει βίντεο από τις "ηρωικές τους μάχες" αποδεικνύοντας την πολεμική τους ανδρεία. Εσχάτως το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με εκρήξεις σε αργή κίνηση και ειδικά εφέ, ώστε να εντυπωσιάσει τα μάτια και τα μυαλά των νέων παιδιών. Τα παιδιά είναι ο στόχος αυτής της προπαγάνδας. Σε λίγα χρόνια θα είναι σε θέση να κρατάνε όπλα, και κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη μας οι τρομοκράτες θα τα έχουν βομβαρδίσει με την κατήχηση τους. Σήμερα είναι τα πόστερ τα βίντεο το facebook και το twitter που ειρήσθω εν παρόδω ανεξήγητα δεν κλείνουν αυτούς τους λογαριασμούς όποτε εμφανίζονται. 
Αύριο ποιος μας εγγυάται ότι οι φανατικοί του Ισλαμικού Κράτους δεν θα έχουν κατασκευάσει ένα δωρεάν παιχνίδι τζιχάντ που τα αθώα παιδιά θα παίζουν στα κινητά ή τους υπολογιστές τους; Μήπως πρέπει να προετοιμαστούμε και να μην μας φαίνονται όλα αυτά σαν μακρινά σενάρια που δεν θα χτυπήσουν ποτέ τη δική μας πόρτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com