13 Ιουν 2014

Ανόβερο – Οικουμενιστική συμπροσευχή για την εορτή της Πεντηκοστής

Γερμανία – 9/06/2014. Με την ευκαιρία της εορτής της Πεντηκοστής πραγματοποιήθηκε στην Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία του Ανόβερου οικουμενιστική συμπροσευχή.
Έλαβαν μέρος διάφορες προτεσταντικές ομολογίες  με παπαδίνες και επισκοπίνες αλλά υπήρξε και συμμετοχή της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γερμανίας με τον Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Φραγκουλάκη.

 (Φωτο .P. Kunte)

5 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Το μόνο θετικό από την όλη συμπροσευχή είναι το άδειο "εκκλησίασμα". Άδειος ο ναός.

Αλλά μυαλό δεν βάζουν οι φιλοΟικουμενιστές.
Ας μείνουν στην εκκλησία ελάχιστοι "πιστοί", αρκεί αυτοί να παραμείνουν στην κεφαλή της.

Unknown είπε...

Η ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝορθοδοξου ΙΕΡΕΑ.ΚΡΙΜΑ.ΘΛΙΨΗ.ΦΡΙΚΗ.Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ,ΝΑ ΣΥΝΤΡΩΓΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ.ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ ΦΤΩΧΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΠΑΤΕΡ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΕΛΘΕ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ.ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ?ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΦΙΛΑΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ?ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Φ Υ Λ Α Χ Θ Ε Ι Τ Ε ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

aktines είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο ναός ήταν γεμάτος από κόσμο και μάλιστα πήγαν και κάποιοι ορθόδοξοι. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ανώνυμος είπε...

Μας την ειπαν στο φεις μπουκ του Αρχ. Φραγκουλακη , οι κυριοι Οικουμενιστες οτι ειμαστε και ορθοδοξοκαπηλοι επειδη τους λεμε την αληθεια να φυγουν απο τετοιου ειδους συμπροσευχες...

Ανώνυμος είπε...

Αποτελεί τίτλο τιμής να εισπράττει κανείς τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς απ τους καταπατητές των ιερών κανόνων! Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι πορεύεται. ορθά στο θέμα της ορθόδοξης ομολογίας! Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com