24 Νοε 2013

Το Υπουργείο Παιδείας παρανομεί και προκαλεί



ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΣΕΤΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
Σύμφωνα με την εκτελεστή απόφαση 115/2012 του Διοικητικού Εφετείου Χανίων το μάθημα των Θρησκευτικών σελ. 13, 16, 19-22, 25-26, πρέπει να διδάσκεται «σύμφωνα προς τις αρχές της Ορθοδόξου χριστιανικής πίστης», «προεχόντως κατά την χριστιανική διδασκαλία». «Γι’ αυτό επιβάλλεται όπως η Πολιτεία με τη λήψη των κατάλληλων, κατά περίπτωση, νομοθετικών και κανονιστικών μέτρων εξασφαλίζει τη διδασκαλία του κατά τα άνω μαθήματος των Θρησκευτικών στους εν λόγω μαθητές, όπως με την κατάρτιση των προγραμμάτων διδασκαλίας με ύλη σύμφωνη με το δόγμα της χριστιανικής διδασκαλίας, επί ικανόν αριθμό ωρών διδασκαλίας εβδομαδιαίως κλπ. (ΣτΕ 2176/1998, 3356/1995)» σελ. 16.

Το Υπουργείο Παιδείας παρά την από το νόμο 3058/ 2002, αριθμ. 1,2,3 και 5 υποχρέωσή του να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση, παρά το αναγνωρισμένο δικαίωμα των Ορθόδοξων γονέων να διδάσκονται τα τέκνα τους την Ορθόδοξη πίστη, κωφεύει και προωθεί μεθοδικά τη γενικευμένη εφαρμογή του Νέου Προγράμματος Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού και Γυμνασίου, το οποίο παραποιεί την Ορθόδοξη διδασκαλία και σιωπηρά απορρίπτει τη μοναδικότητα του προσώπου και το απολυτρωτικό έργο του Ιησού Χριστού.
Για μια εισέτι φορά το Υπουργείο προκαλεί με την στάση του αυτή, τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, ο οποίος όμως έχει μάθει να μην σκύβει το κεφάλι έναντι όσων δεν σέβονται ούτε το Θεό, ούτε τον άνθρωπο…
Ας παύσει επιτέλους το Υπουργείο Παιδείας να επιχειρεί τη θέσπιση και εφαρμογή ενός τέτοιου ΝΟΜΙΚΑ ΘΝΗΣΙΓΕΝΟΥΣ Προγράμματος Σπουδών, και να μην του διαφεύγει, ούτε για μια στιγμή, ότι απέναντι σε κάθε παρανομία ίσταται η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com