14 Σεπ 2013

Φωτογραφίες από την “Οικουμενι(στι)κή Ημέρα Δημιουργίας” στη Γερμανία

Γερμανία- - Η “Οικουμενι(στι)κή Ημέρα  Δημιουργίας” γιορτάσθηκε στο Αμβούργο στις 06/09/2013.  Κεντρικό σημείο τον εκδηλώσεων υπήρξε ο εσπερινός στο ρωσικό ορθόδοξο ναό του αγίου Ιωάννη της Κροστάνδης στο Αμβούργο που παρακολούθησαν Ορθόδοξοι, Παπικοί , Λουθηρανοί  κ.α. Την ελληνορθόδοξη Μητρόπολη Γερμανίας  εκπροσώπησε ο π. Κων/νος Μύρων.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, τουλάχιστον ο πιστός λαός να μην παρευρίσκεται σε τέτοιου είδους συμπροσευχές.
Ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά ας το κάνουν μόνοι τους, χωρίς κόσμο και ας γίνουν καταγέλαστοι.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι λυπηρό αυτά που γίνονται εις βάρος της Ορθοδοξίας στο εξωτερικό.

Ημουν και εγώ στην Γερμανία και τα ζησα απο κοντά. Μόνο Διάλογοι δεν γίνονται. Ειμουν σε ενα ντεμεκ διάλογο με τους Ευαγγελικους στην πολη Νυρεμβεργη , βριζαν την Παναγία μας , Πόρνη την αποκαλουσαν και οταν τους τα χωνα , την αληθεια , τους έλεγα τις διαφορές μας , κοντεψαν μαζι με τους δικους μας ντεμεκ "ορθοδοξους" που προωθουν τον οικουμενισμο , να με πεταξουν απο την αιθουσα , παραλιγο θα τρωγα και ξυλο.
Εχω και βιντεο με συμπροσευχες και απο τα συλειτουργα στο Μοναχο και Νυρεμβεργη.

Ο Θεος να τους ελεηση να επιστρεψουν στην Ορθοδοξια .


Δεν ειναι μονο αυτο , το ποιμνιο το στελνουν και στις Ρωμαιοκαθαλοκές εκλησιες και μεταλαμβανουν δικοι μας ανθρωποι "ορθοδοξοι" την Οστεα και τους λενε οτι ειμαστε ιδιοι ισοτιμοι και αυτοι παρασερνουν και αλλον κοσμο.

Ευχομαι και παλι ο Θεος να μας δινει πολυ ελεος γιατι η πνευματικη κριση ξεπερασε καθε οριο.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com