21 Αυγ 2013

«Σφράγισαν» τις λίστες για τη διαθεσιμότητα του Σεπτεμβρίου



ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
«Σφράγισαν» τις λίστες για τη διαθεσιμότητα του Σεπτεμβρίου
«Κλείδωσαν» οι αριθμοί των διαθέσιμων υπαλλήλων απ΄ όλα τα υπουργεία κατά το χτεσινό μίνι Υπουργικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, με στόχο να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρώτο κύμα κινητικότητας 12.500 εργαζομένων στο Δημόσιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα ολοκληρωθεί με επιτυχία ο σχεδιασμός καθώς όλα τα υπουργεία έχουν αποστείλει στοιχεία για το πλεονάζον προσωπικό.

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και μετατέθηκε η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα ολοκληρωθεί η υπογραφή των κοινών υπουργικών αποφάσεων με τις οποίες θα καταργούνται οι οργανικές θέσεις ανά υπουργείο και φορέα και το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές θα τίθεται σε διαθεσιμότητα, είτε ύστερα από αξιολόγηση είτε άμεσα στην περίπτωση που καταργείται κλάδος προσωπικού, όπως για παράδειγμα οι καθαρίστριες των υπηρεσιών στο υπουργείο Οικονομικών.

ΕΘΝΟΣ,21/08/2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το Έθνος.
Οι δεξαμενές
Τέλος, στην χθεσινή Κυβερνητική σύσκεψη «κλείδωσε» ο αριθμός των 4.599 υπαλλήλων από τα υπόλοιπα υπουργεία, εκ των οποίων θα είναι:
- 1.500 διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ και των ΤΕΙ.
- 1.500 νοσηλευτές και γιατροί.
- 600 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
- 750 υπάλληλοι από Φορείς του Υπουργείου Μεταφορών.
- 500 Διοικητικοί Υπάλληλοι από τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης και Πολιτισμού.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com