8 Ιουλ 2013

Ο Σύρου Δωρόθεος στον Ρ/Καθολικό Μητροπολιτικό Nαό στην Ξυνάρα της Τήνου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ι. Μητροπόλεως  Σύρου ο Μητροπολίτης Δωρόθεος μετέβη στον Ρωμαιοκαθολικό Μητροπολιτικό Nαό για να συγχαρεί τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο  επί τη συμπληρώσει 20 ετών από της χειροτονίας και της εγκαταστάσεώς του στην Ρ/Καθολική Αρχιεπισκοπή.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β' ΣΤΟΝ ΡΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑΞΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΟ

  Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' μετέβη στον Μητροπολιτικό Nαό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξυνάρα της Τήνου και συνεχάρη τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο κ. Νικόλαο, επί τη συμπληρώσει 20 ετών από της χειροτονίας και της εγκαταστάσεώς του στην ΡΚαθολική Αρχιεπισκοπή Τήνου και Νάξου.

3 σχόλια:

ΣΤΕΛΙΟΣ Γ. είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ; ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ; ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.

Αντιοικουμενιστής είπε...

Δια μερικούς μητροπολίτας δεν υφίσταται ούτε κρίσις ούτε οικονομική στενότης. Κινούνταν και κινούνται ως περιοδεύων θίασος από πανήγυριν εις πανήγυριν, από το εν άκρον της Ελλάδος έως το έτερον, ωσάν να μην τρέχει τίποτα. Παντελώς αναίσθητοι δια τον πόνο οίον έχει επιφέρει η οικονομική κρίσις εις χιλιάδας των ανθρώπων εκ του ποιμνίου των συνεχίζουν την μακράν προεκλογικήν των εκστρατείαν δίχως να ιδρώνει ουδέ εν εκ των ώτων των. Συναγελάζονται ανερυθριάστως, δίχως εντροπήν, δίχως ουδέ εν ενδοιασμόν με τους παπικούς εις μιαν de facto ανίερην ένωσιν την οποίαν τους υπαγορεύεται να φορτώσουν ετσιθελικώς εις τους ώμους των Ορθοδόξων, καταπατώντας και πύοντας τας εικόνας πολλών Αγίων Μαρτύρων και Μεγάλων Ορθοδόξων Πατέρων και Διδασκάλων της Αγίας ημών Πίστεως, οίοι έπαθον πολλά εκ των λατίνων και μας εδίδαξαν ότι αι διδασκαλίαι των δυτικών εισί πλανεμέναι, καλώντας τους Ορθοδόξους να τους αποφεύγουν "όστις φεύγει από όφεως". Εις τι αλήθεια αποσκοπεί η παρουσία ενός ιερωμένου εις εν παπικόν ναόν και μάλιστα εις την διάρκεια μιάς λατρευτικής πράξεως; Μήπως άραγε θα συμμετάσχει εις την "κοινωνίαν" των; Μήπως άραγε συμβολικώς μας λέγη ότι η Ορθοδοξία, οία υποτίθεται ό,τι υπηρετεί, είναι ψευδής θρησκεία και η αληθινή είναι αύτη του Βατικανού; Αλήθεια, οι επίσκοποι δεν ορκίζονται ότι θα φυλάττουν άχρι κεραίας τα της Ορθοδόξου Πίστεως; Ποία αρχή άραγε ελέγχει τας εκτροπάς ενός επισκόπου, οίος τόσο προπετώς γελοιοποιεί και χλευάζει την πίστιν οίαν υποτίθεται ότι υπηρετεί; Πως και ποία δυνάμει εις τοιούτος ιερωμένος παραμένει εις τους κόλπους των Ορθοδόξων, αφού συμβολικώς άλλα μας λέγη; Αλήθεια, δια τι δεν αυτομολεί εις τον παπισμόν οίον τόσο θαυμάζει αλλά και προσκυνά δια των συμβολικών του πράξεων; Άραγε τι θα συμβή, αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί εις την Αγίαν Ημών Εν Ελλάδι Ορθόδοξον Εκκλησίαν εάν εις τοιούτος ιερωμένος αναρριχηθεί εις τον θρόνον του Αρχιεπισκόπου και κρατά τον οιακόν της διοικούσης "εκκλησίας"; Ο Άγιος Τριδικός Ύψιστος Θεός να μας ελεήσει. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε…

Ανώνυμος είπε...

Οι Ιεροί Κανόνες επιβάλλουν καθαίρεση για την πράξη του συγκεκριμένου επισκόπου, αλλά ποιος θα το καθαιρέσει; Απορώ πως τους ανεχόμαστε με τόσες προδοσίες που κάνουν, όλοι οι οικουμενιστές!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com