26 Μαΐ 2013

Η αποτυχία του πολυπολιτισμού



Η αποτυχία του πολυπολιτισμού
Η εκ παραδόσεως και φύσεως αντεθνική Αριστερά, η νεφελώδης σοσιαλδημοκρατία και η νεοφιλελεύθερη φενάκη έχουν την κακή συνήθεια να... πειραματίζονται με κοινωνίες, κράτη και οικονομίες χωρίς να λογαριάζουν τους ξενοδόχους - δηλαδή τους άμεσα ενδιαφερόμενους λαούς. Δοκιμάζουν μια και δυο και τρεις φορές τις ίδιες αποτυχημένες συνταγές, θεωρώντας ότι κάποτε θα έρθει το... σωστό αποτέλεσμα.
Ενα από τα ολέθρια πειράματά τους είναι η δημιουργία του «πολυπολιτισμικού» μοντέλου και η απόπειρα διαμόρφωσης πολυεθνικών κοινωνιών, όπου όλοι ζουν αρμονικά, με αλληλεγγύη και επιδεικνύουν νομιμοφροσύνη σε ένα κράτος χωρίς ιστορικές και εθνικές ρίζες. Εξ αρχής μια τέτοια προσπάθεια φαίνεται καταδικασμένη, αλλά οι «τρελοί επιστήμονες» των νεοταξικών εργαστηρίων επιμένουν.

Ο πανδαμάτωρ χρόνος αποκαλύπτει τη γύμνια των επιχειρημάτων τους και το άτοπον των υπολογισμών τους. Στη Βρετανία, Βρετανοί πολίτες, αλλά μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, αποκεφάλισαν στρατιώτη εν μέση οδώ, επειδή ήθελαν να εκδικηθούν τις επεμβάσεις του βρετανικού στρατού σε ισλαμικές χώρες. Στη Σουηδία, η Στοκχόλμη πυρπολείται και καταστρέφεται επί ημέρες, επειδή οι μετανάστες (μουσουλμάνοι στη συντριπτική πλειονότητά τους) θεωρούν ότι αδικούνται από το κράτος. Το πρόσχημα των ταραχών ήταν η αφαίρεση της ζωής ενός 69χρονου άνδρα, οπλισμένου με μαχαίρι, από τη σουηδική Αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «σουηδικό μοντέλο» είναι το ευμενέστερο δυνατό προς τους μετανάστες και μέχρι πρότινος εκθειαζόταν σχεδόν από όλες τις πτέρυγες του ελληνικού Κοινοβουλίου.
 Επίσης, παρόμοιες ταραχές και εξεγέρσεις έχουν σημειωθεί στο Παρίσι αλλά και στην Αθήνα, όπου οι «ενσωματωμένοι» πρωταγωνίστησαν στο πλιάτσικο των κατεστραμμένων καταστημάτων τον Δεκέμβριο του 2008, αλλά και στις φοβερές ταραχές του Μαΐου 2009 για το «σκισμένο κοράνι» (από τα χέρια αστυνομικού), το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με το ιερό βιβλίο του Ισλάμ.
 Φυσικά, μέσα στο κομφούζιο της οικονομικής κρίσης, ουδείς εκ των επικεφαλής των κυβερνήσεων των δυτικών χωρών κάθεται να σκεφτεί, να αναλύσει και να εξηγήσει στους πολίτες ποιο πολιτισμικό μοντέλο είναι δέον να υιοθετηθεί και να προωθηθεί από όλους τους διαθέσιμους κρατικούς και διακρατικούς μηχανισμούς.
 Από τη στιγμή που ο πολυπολιτισμός έχει χρεοκοπήσει και η άκριτη στήριξή του κοντεύει να οδηγήσει τη Δύση στο χάος και στην καταστροφή, η μοναδική εναλλακτική που απομένει είναι η επιμονή στην παράδοση και τις σταθερές αξίες του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και του χριστιανισμού.
 Ολα τα υπόλοιπα είναι σκιαμαχίες, χάσιμο χρόνου και άσκοπη δαπάνη κεφαλαίων των φορολογούμενων πολιτών. Το Ισλάμ είναι μεν σεβαστό, αλλά παραμένει ασύμβατο με τον τρόπο ζωής του κόσμου στον οποίο μεγαλώσαμε. Αυτό πλέον το καταλαβαίνουν ακόμη και όσοι δεν ήθελαν καν να το σκεφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com