25 Ιαν 2013

Καταπέλτης η δήλωση του εγγονού του L. Ron Hubbard ότι η Σαηεντολογία αποτελεί «Επικίνδυνη Λατρεία»


scien1scien2
• Αποκαλεί τη Σαηεντολογία 'absolute poison' (αηδιαστική, επικίνδυνη, πρόστυχη)
• Καταδιώχθηκε ανηλεώς από την «εκκλησία» 
• Ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής της L. Ron Hubbard πέρασε τις τελευταίες του μέρες ανισόρροπος, χαμένος και περιτριγυρισμένος από «μυστικές δυνάμεις ασφαλείας»

Μετάφραση-Επιμέλεια Ελένη Ζήνωνος  -Από DAILY MAIL REPORTER
Ο Jamie DeWolf, δισέγγονος του ιδρυτή της Σαηεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ, έχει εκδηλωθεί δημόσια ξεστομίζοντας νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις εναντίον της οργάνωσης και του αμφιλεγόμενου ιδρυτή της. Και όσα είπε δεν είναι καθόλου ωραία.
«Η οικογένεια μου θεωρεί τη Σαηεντολογία απαίσια (absolute poison), ανέφερε ο Jamie DeWolf. «Είναι μια επικίνδυνη λατρεία».
Ο Jamie DeWolf, αριστερά, δισέγγονος του ιδρυτή της Σαηεντολογίας L. Ron Hubbard, δεξιά, έχει εκδηλωθεί δημόσια εκστομίζοντας νέες εκρηκτικές δηλώσεις εναντίον της «εκκλησίας» 
Ο Jamie DeWolf λέει ότι η επιρροή της «εκκλησίας» αναμφίβολα οδήγησε στη διάλυση της οικογένειας του Tom Cruise και της Katie Holmes
Ο προπαππούς του DeWolf, ο L. Ron Hubbard, ίδρυσε τη Σαηεντολογία και ο παππούς του L. Ron Hubbard ο νεώτερος, ήταν σε όλη του τη ζωή υψηλόβαθμο στέλεχός της. «Αηδίασε όμως με όσα έβλεπε να διαδραματίζονται εκεί μέσα κι έτσι έφυγε», ανέφερε ο DeWolf στους New York Post. «Τον κυνηγούσαν σε όλη του τη ζωή και δεν μπορούσε καν να έχει σχέση με τον πατέρα του».
Ο DeWolf λέει ότι ο ιδρυτής της Σαηεντολογίας «γινόταν όλο και πιο ανισόρροπος τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Κυκλοφορούσε σαν χαμένος στη μικρή ‘χώρα των θαυμάτων’ του, περιτριγυρισμένος από την αρμάδα του, αυτή τη μυστική μονάδα ασφάλειας. Ήταν τελείως χαμένος».
Όταν ο DeWolf ήταν οκτώ χρόνων, είδε μια φωτογραφία του προ-πάππου του σε ένα βιβλίο που αναφερόταν σε καταστροφικές λατρείες (cults).
«Τότε άρχισα να κάνω ερωτήσεις», είπε. «Τότε άρχισα να μαθαίνω γι’ αυτή τη σκοτεινή κληρονομιά».
scien4
Ισχυρίζεται ότι η Σαηεντολογία είναι μια επικίνδυνη λατρεία (cult)
scient5
Ο DeWolf δήλωσε ότι δεν συνάντησε ποτέ τον προπάππο του και ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος της Σαηεντολογίας
Ο DeWolf, ο οποίος μεγάλωσε ως Χριστιανός Βαπτιστής, προειδοποιήθηκε για τον κίνδυνο που διέτρεχε, αν δημοσιοποιούσε τη σχέση του με την οργάνωση. 
«Ο θείος μου, μου είπε, ότι είναι σαν να κεντρίζω ένα σκυλί που κοιμάται» ανέφερε ο DeWolf. «Οι Σαηεντολόγοι δεν γνώριζαν ποιός είμαι ή που βρισκόμουν, άρα γιατί να το διακινδύνευα; Η οικογένεια μου ήταν πολύ επιφυλακτική». 
Όταν τελικά προχώρησε στη δημοσιοποίηση της ιστορίας του, ο DeWolf ισχυρίζεται ότι οι Σαηεντολόγοι τον καταδίωξαν ανελέητα.
«Με παρακολουθούσαν συνεχώς», λέει. «Πιθανόν και η τηλεφωνική μου γραμμή να είχε παγιδευθεί. Πολεμούν πρόστυχα και χαίρονται με μοχθηρία όταν κυνηγούν αυτούς που βάζουν ως στόχο».
Δήλωσε επίσης ότι αναμφισβήτητα η Σαηεντολογία ήταν η αιτία του διαζυγίου του Tom Cruise και της Katie Holmes. «Όσο περισσότερο ανακάλυπτε [η Katie] τί γινόταν εκεί μέσα» είπε, «τόσο περισσότερο τρομοκρατείτο».
Ο DeWolf είναι εγγονός του Ron DeWolf, του μεγαλύτερου εγγονού του L. Ron Hubbard, που απεικονίζεται κρατώντας τη μητέρα του Jamie
Ο DeWolf ανέφερε ότι κατά καιρούς έχει συναντηθεί με ανθρώπους που μοιράστηκαν μαζί του παρόμοιες ιστορίες. 
«Έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχασαν 20 χρόνια από τη ζωή τους μέσα σε αυτή την καταστροφική λατρεία», υπογράμμισε. «Έχουν συγγενείς στους οποίους δεν μπορούν να μιλούν πια, έχασαν τα παιδιά τους, έχασαν το σπίτι τους. Το πήρα πολύ στα σοβαρά.
Εμένα προσωπικά, ακόμα και να μιλήσω για τη γενεαλογική μου κληρονομιά και να δεχθώ απειλές και πόλεμο γι’αυτό, πραγματικά μου δίνει θάρρος. Δεν πρόκειται να πεθάνω κρατώντας αυτά τα μυστικά και θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com