7 Μαΐ 2012

Φωτογραφίες από την ορκωμοσία του Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο


Μόσχα 7/05/2012.  Στο Κρεμλίνο έγινε  σήμερα η ορκωμοσία  του Βλαντίμιρ Πούτιν  αφού έβαλε το δεξί του χέρι σε ένα ειδικά κατασκευασμένο αντίγραφο του επίσημου κειμένου του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας:

Ορκίζομαι κατά την άσκηση των εξουσιών του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας να σέβομαι και να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ανθρώπου και του πολίτη, να τηρώ και να προστατεύω το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, να υπερασπίζομαι την κυριαρχία και την ανεξαρτησία, την ασφάλεια και την ακεραιότητα του κράτους, να υπηρετώ πιστά τους ανθρώπους.
Λίγα λεπτά αργότερα, έχοντας ήδη αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έκρινε αναγκαίο να προσθέσει:
Καταλαβαίνω όλες τις ευθύνες μου ενώπιον της Πατρίδας. Τα συμφέροντά της, η ασφάλεια, η ευημερία των πολιτών της χώρας ήταν ανέκαθεν και θα παραμείνουν πάντοτε για εμένα πάνω απ’ ο,τιδήποτε. Θα κάνω τα πάντα ώστε να επιβεβαιώσω την εμπιστοσύνη των εκατομμυρίων πολιτών μας. Τα επόμενα άμεσα χρόνια θα είναι καθοριστικά για την τύχη της Ρωσίας για τις επόμενες δεκαετίες. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ζωές των μελλοντικών γενεών, η ιστορική προοπτική του κράτους και του έθνους μας εξαρτώνται ειδικά από εμάς. Από τις πραγματικές επιτυχίες στη δημιουργία της νέας οικονομίας και των σύγχρονων προτύπων ζωής, από την ικανότητά μας να γίνουμε ηγετικός και ελκυστικός πόλος σε ολόκληρη την Ευρασία. Θα πετύχουμε τους στόχους μας, εάν είμαστε ενωμένοι και συμπαγείς ως έθνος, εάν τιμούμε την Πατρίδα μας, εδραιώνουμε τη ρωσική δημοκρατία, τα συνταγματικά δικαιώματα και τις ελευθερίες. Σίγουρα θα πετύχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com