5 Απρ 2012

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Σύντομος σχολιασμός της επιστολής καθηγητών του ΑΠΘ προς την Ιερά Σύνοδο

Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης - π. Θεόδωρος Ζήσης Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ. Σχολιασμός της Επιστολής καθηγητών του Α.Π.Θ  για τους διαχριστιανικούς διαλόγους ΚΥΡΙΑΚΗ 1 Απριλίου 2012

Δείτε και: -Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Απάντηση - Σχολιασμός στο "Πατριαρχικό κείμενο προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών" (Μέρος Α') (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ - ANANEΩMENO)

1 σχόλιο:

Αντιοικουμενιστής είπε...

Είμεθα πλήρεις χαράς διότι τινές εκ των καθηγητάδων της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., αυτοί που παρουσιάζονται ως "φιλελεύθεροι", "ανεκτικοί" εις κάθε αιρετικόν, πλανεμένον, ετερόδοξον, αλλόδοξον, άθεον, αλλά μη ανεχόμενοι ούτε τον ελάχιστον, ούτε τον παραμικρόν ψίθυρον εξ όσων δικαίως αντιτάσσονται εις τον οικουμενισμόν, τον συγκρητισμόν και την πανθρησκείαν, αιτούνται εκ της Ιεράς Συνόδου την καταδίκην όλων ημών των αντιοικουμενιστών! Μισούν την μικράν διαμαρτυρίαν και αγαπούν σφοδρώς τας αγεφύρωτας διαφοράς, τα χαώδη χάσματα εις την πίστιν και δοξασίαν. Ω τι διύλισι του κώνωπος και τι κατάποσι της καμήλου! Χαιρόμεθα ιδιαιτέρως διότι τινές εκ των καθηγητάδων οι περισσότερο δήθεν "δημοκρατικοί" και "φιλελεύθεροι" ενθυμήθησαν ότι η Ιερά ημών Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δύναται να μας καταδικάσει! Δύναται να μας ρίψει εις την πυράν! Όχι αλλοδόξους, όχι αλλοθρήσκους, όχι αλλοεθνείς, αλλά τους αδελφούς των Ορθοδόξους και ομαίμους Έλληνας. Εύγε!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com