7 Φεβ 2012

Περιμένοντας το τέλος του κόσμου στη Φαιά Πέτρα Σερρών


9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ΣΤΗ ΦΑΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 
   Και το όνομα αυτού…Ζοροβάβελ*. Αναφερόμαστε στον νεοεισαγώμενο «προφήτη» ο οποίος έχει εγκατασταθεί εδώ και ένα χρόνο στη Φαιά Πέτρα Σερρών, μετά από εντολή του Κυρίου (βεβαίως) ώστε να κηρύξει μετάνοια διότι το τέλος πλησιάζει. Για την ακρίβεια το τέλος θα έρθει το καλοκαιράκι του 2012, στις 19 Ιουλίου, όπου ο Yehshua θα επιστρέψει.
 Όπως ενημερωθήκαμε η Ιερά Μητρόπολη Σερρών έχει ενημερωθεί εκτενώς για το θέμα και θα προβεί σε ανάλογες κινήσεις ενημέρωσης του ποιμνίου της. Αν και η Ιουδαϊκή αυτή αίρεση δεν αποτελεί σοβαρό κίνδυνο – αποτελείται από 2 οικογένειες Αμερικανών και μόνο- κάναμε μια μικρή έρευνα στην ιστοσελίδα τους και ξεχωρίσαμε κάποια αποσπάσματα από δηλώσεις του «προφήτη» μας, που θα σας βοηθήσουν να τους κατηγοριοποιήσετε.
 
  • «Έχω ανακοινώσει σε ένα πρόσφατο βίντεο που έχω επιλέξει πως είμαι ένας από τους δύο μάρτυρες που καταγράφονται στην Αγία Γραφή, που θα κηρύξουν την ημέρα της επιστροφής του Μεσσία». 
  • Σε ερώτηση γιατί καταφέρεται ενάντια στις Επιστολές του αποστόλου Παύλου λέει: «Ο Σαούλ έφερε ένα διαφορετικό ευαγγέλιο από αυτό του Yehshua και τα κείμενα των Προφητών αποδεικνύουν πως ο Παύλος είναι λάθος. Προφήτεψαν ενάντια στον Σαούλ όπως και ο Yehshua. Επίσης, η Αγία Γραφή δείχνει ότι ο Σαούλ και τα γραπτά του είναι το βδέλυγμα της ερημώσεως για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ».
  • Επίσης σε ερώτηση γιατί μιλάει ενάντια στον Χριστιανισμό, απαντά: «Έχει αποκαλυφθεί ότι τα διάσπαρτα έθνη του Ισραήλ είναι εκείνα που κατά κύριο λόγο συνθέτουν το Χριστιανισμό σήμερα.  Βρίσκονται σε αιχμαλωσία σε αυτή την βλάσφημη θρησκεία που έχει κάνει τις εντολές του Elohiym μας αδρανείς».
  • «Μεγάλωσα σε μια προτεσταντική εκκλησία που διδάχτηκα να δεχθώ ότι το Σάββατο ήταν σαν την Κυριακή.  Όπως όμως με την πάροδο του χρόνου ο El Shadai άρχισε να μου αποκαλύπτει την αλήθεια, ένα από τα πράγματα που ήταν εύκολο να συνειδητοποιήσω ήταν το γεγονός ότι η Ρωμαιοκαθολική Αυτοκρατορία έκανε την Κυριακή επίσημη ημέρα της λατρείας τον τέταρτο αιώνα.
  • «Το θηρίο είναι το σύστημα που έχει αφαιρεθεί η Τορά Του (Θεού) και ο άνθρωπος που φέρει το σήμα του  (σημ. εγκόλπιου: εννοεί τον σφραγισμένο με το 666)  είναι ο αποστάτης άνθρωπος, αυτός που δεν θα αφουγκράζεται την αλήθεια…»
  • Σε ερώτηση: Γιατί λέτε ότι ο Yehshua θα επιστρέψει στις 19 Ιουλίου 2012, όταν ο Ίδιος είπε ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει την ημέρα ή την ώρα; Απαντά: «…Ήταν μια διαδικασία μέσω Αποκαλύψεων που με οδήγησε σε αυτήν την ημερομηνία.  Ο Yehshua είπε ότι κανένας άνθρωπος δεν θα γνωρίζει την ημέρα ή την ώρα, επειδή ήξερε ότι ο άνθρωπος δεν θα γνώριζε μέχρι να σφραγιστεί και ο τελευταίος των 144.000». 
* Πολιτικός ηγέτης των Ιουδαίων μετά την αιχμαλωσία της Βαβυλώνας και προπάτορας του Ιησού Χριστού (Λουκ. 3:27). 
Δείτε σχετικό ρεπορτάζ στο http://www.serrestv.gr/tv/musicvideo.php?vid=541bfec1f
Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1.την ημερομηνία αυτή προφανώς δεν θα γίνει τίποτα. Οπως με τους χιλιαστές.
2.μάλλον δυστυχώς ο ψευτοπροφήτης δεν θα μετανοήσει. Μαλλον θα βρει κάποια δικαιολογία και θα συνεχίσει να πλανάται.
3.Εμείς τί πρέπει να κάνουμε?
τα γνωστά, προσευχή και αγώνα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com