6 Δεκ 2011

Άρχισε ο έβδομος θεολογικός διάλογος μεταξύ Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της διάσκεψης Γερμανών Ρωμαιοκαθολικών “ Επισκόπων “

Άρχισε σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2011, ο 7 ος θεολογικός διάλογος  μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της διάσκεψης Γερμανών Ρωμαιοκαθολικών “ Επισκόπων “.

Το Πατριαρχείο Μόσχας ξεκίνησε τους θεολογικούς διαλόγους με  τη διάσκεψη Γερμανών Ρωμαιοκαθολικών “Επισκόπων“ το 1986. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα το ίδιο έτος και συνεχίστηκαν στο Μόναχο (1988), Altötting (1992), Αγ. Ottilien (1996), Μινσκ (1998) και το Αβαείο των Βενεδικτίνων του Weltenburg της Βαυαρίας (2009).
Δείτε και: -Άρχισε ο διάλογος μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των Λουθηρανών Γερμανίας.

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Έχουν την αναίδεια, οι ομόζηλοι των δια-λόγων και των δια-σκέψεων (η πρόθεση "δια" είναι του διαβόλου) Ρώσοι ορθόδοξοι, να κάθονται στα τραπέζια δίπλα σ΄ αυτούς τους κοκκινοσκούφηδες και πάνω από τις κεφαλές και τα καλιμαύχια τους να βρίσκονται οι άγιες Εικόνες!

"... ολολύξατε πύλαι πόλεων κεκραγέτωσαν πόλεις τετραγμέναι οι αλλόφυλοι πάντες ότι ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΠΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ και ουκ έστι του είναι", γράφουν κάπου τα ιερά μας Βιβλία (προφ. Ησαΐας). Και αυτοί σε δια-σκέψεις και δια-λόγους.

Η κίβδηλη και εωσφορική αγαπολογία θα τους αφανίσει, αυτούς, και τους κοκκινοσκούφηδες, και τους άλλους, που κινούν τα νήματα της οικουμενιστικής και παγκόσμιας σιωνιστικής(*) σύγχυσης.

(*) Όταν αναφερόμαστε σε σιωνισμό, θα ήταν προτιμότερο να τον εξειδικεύουμε και να γράφουμε "εβραιοπροτεσταντισμό". Βεβαίως, έχει πολλές "αποφύσεις" ο προτεσταντισμός. Η κύρια πηγή του όμως οδηγεί στον εφεκτικό εβραϊσμό και διάβαζε "τεκτονισμό".

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον κ. Χριστοδουλίδη,

Συναγωνίζονται ποιός θα κάνει τις περισσότερες επαφές με τους ετεροδόξους, αντί νά συναγωνίζονται ποιός θα φέρει περισσοτέρους ετεροδόξους-αιρετικούς στην ιερά κολυμβήθρα της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Γι' αυτό πάμε "κατά ... Ισραήλ", αφού προωθείται το εβραιο-μασωνικό σχέδιο για την ένωση όλων των πίστεων σε μια Πανθρησκεία (MRA).

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com