6 Δεκ 2011

Φωτογραφίες των συνέδρων της Διαθρησκειακής Διάσκεψης στη Βιέννη με θέμα "Οικογένεια σε κρίση”


Βιέννη 5 Δεκεμβρίου 2011. Δεξίωση παρέθεσε ο Πρόεδρος της Αυστρίας Χαϊντ Φίσερ προς τιμή των συνέδρων της Διαθρησκειακής Διάσκεψης. Παραβρέθηκαν η αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, των Ρωμαιοκαθολικών, της Διάσκεψης των Ραββίνων της Ευρώπης και του διαθρησκειακού οργανισμού «Έκκληση στη συνείδηση», ο οποίος εδρεύει στη Νέα Υόρκη.
Στο λόγο του ο Αυστριακός Πρόεδρος τόνισε τη σπουδαιότητα και την επικαιρότητα της διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας χαιρέτισε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όλους τους παρόντες, υπογραμμίζοντας το επίκαιρο του θέματος της διατήρησης της παραδοσιακής οικογένειας στο σύγχρχονο κόσμο. Ο Ιεράρχης υπέδειξε τον κίνδυνο της απόρριψης της παραδοσιακής αντίληψης της οικογένειας υπερ των φιλελεύθερων προτύπων. Κατά τη γνώμη του ένα από τα καθήκοντα του επικείμενου Συνεδρίου είναι η από κοινού προστασία της παραδοσιακής οικογένειας για χάρη του μέλλοντος.
Ακόμα στη δεξίωση μίλησαν ο Αρχιεπίσκοπος Βιέννης Καρδινάλιος Κριστόφ Σένμπορν, ο Πρόεδρος του οργανισμού «Έκκληση στη συνείδηση» Αρθούρ Σνάϊερ, ο Πρόεδρος της Διασκεψης των Ραββίνων της Ευρώπης και αρχιραββίνος της Μόσχας Πινχάς Χολτνσμιντ.
Δείτε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com