17 Μαΐ 2011

Ιωάννης Μαρκάς, Οι "πατρομάχοι" της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών και οι όψιμοι υπερασπιστές τους

ΟΙ «ΠΑΤΡΟΜΑΧΟΙ» ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-1-1

Η παραπάνω θεολογική εργασία, αποτελεί απάντηση σε θέσεις του Αρχιμανδρίτη της Ι.Μ. Δημητριάδος, π. Αθανασίου Κολλά, που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο του Βόλου, και αφορούν το ρόλο και τους σκοπούς της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών. Μπορείτε να βρείτε το κείμενο του π. Αθανασίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.acadimia.gr/content/view/338/112/lang,el/ .

ΠΑΤΗΣΤΕ fullscreen ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

4 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εκπληκτική εργασία! Συγχαρητήρια στον συγγραφέα και σε σας, για το πολύτιμο βοήθημα που αναρτήσατε.

Παναής είπε...

Σπουδαίο το άρθρο του αγαπητού μας κ.Μαρκά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΩΤΑΤΟ ΕΡΓΟ!!ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ!!ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΩΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ!ΕΝΑΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Π.Ε.Θ.(ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΥΓΧΑΝΩ ΜΕΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΟΓΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΚΑΘΎΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΕΝ ΧΩ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ)ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ)ΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Δ.Τ. είπε...

Εάν οι θεολόγοι (όχι μόνον κατ'όνομα αλλά συνειδητοί και ευσεβείς) του Βόλου είχαν το θάρρος και την τόλμη του κ. Μαρκά τότε το καρκίνωμα αυτό της Μητροπόλεώς μας δεν θα συνέχιζε την λειτουργία του. Δυστυχώς στο Βόλο λίγοι είναι αυτοί που αντιστέκονται και αγωνίζονται κατά του Οικουμενισμού. Αυτοί οι λίγοι όμως έχουν καρδιά λιονταριού, όπως ο συγγραφέας του σχετικού άρθρου. Ας ελπίσουμε ότι θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com