13 Μαΐ 2011

Τι κρύβεται πίσω από τη διακοπή εκκλησιαστικής κοινωνίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων με το Πατριαρχείο Ρουμανίας ;

Ίων Αντονέσκου: «Είναι παράλογο. Δεν μπορείτε να πείτε ότι είδατε μόνο σε λίγους μήνες μια κατασκευή που έχει 11 χρόνια » Patriarhia Ierusalimului a RENEGAT Biserica Ortodoxă Română. Ce se află pe cei 3.000 de metri de teren de la care a început RĂZBOIUL O Ίων Αντονέσκου, είναι ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου και έχει οδηγήσει από το 1990 για προσκύνημα στους Αγίους Τόπους πολλούς Ρουμάνους. Σύμφωνα με τον Αντονέσκου το κτιριακό συγκρότημα του Πατριαρχείου Ρουμανίας στην Ιεριχώ, περιλαμβάνει Ναό, ξενώνα για τους προσκυνητές και μια βιβλιοθήκη, όλα ενσωματωμένα σε ένα οικόπεδο 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί το 95% των εργασιών. Ετησίως, οι Ρουμάνοι τουρίστες είναι πάνω από 40.000, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης του Ισραήλ.

Δείτε και:

-Το κτιριακό συγκρότημα που στάθηκε αφορμή για τη διακοπή εκκλησιαστικής κοινωνίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων με το Πατριαρχείο Ρουμανίας

-Πατριαρχείο Ρουμανίας:«….Με έκπληξη και λύπη πληροφορηθήκαμε ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έχει λάβει τη μονομερή αυτή απόφαση»

-Διακοπή εκκλησιαστικής κοινωνίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων με το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com