19 Απρ 2011

Βάπτισμα 550 μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Βελιγράδι

-Το βάπτισμα δεν έγινε με κατάδυση σε νερό, αλλά με επίχυση ύδατος στην κεφαλή του βαπτιζόμενου όπως τελείται από τους Ρωμαιοκαθολικούς.

Όπως αναφέρει η είδηση( Саборно крштење у цркви Светог Марка):Μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Βελιγράδι την Κυριακή των Βαΐων, 17 Απριλίου 2011, βαπτίσθηκαν περίπου 550 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πρόκειται για τo μαζικότερο Βάπτισμα που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι.Μαζί με τους μαθητές βαπτίσθηκαν πολλά παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και ενήλικοι, στενοί συγγενείς των μαθητών.

Το Βάπτισμα διοργανώθηκε από την επιτροπή Θρησκευτικών υποθέσεων της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου - Karlovac, και τέλεσαν ιερείς του Βελιγραδίου, με επικεφαλής τον επίσκοπο Χβοτσάνης Αθανάσιο, ο οποίος είναι και πρόεδρος της επιτροπής .

4 σχόλια:

Νεκτάριος Πετρίδης είπε...

Γιὰ ἕνα φρεσκάρισμα καὶ λουσιματάκι, καλὸ μοῦ φαίνεται...

Νεκτάριος Πετρίδης είπε...

Ἄς μέ διαφωτίσει κάποιος.Τὸ ράντισμα αὐτὸ, τὸ λούσιμο, τέλος πάντων τὸ βάπτισμα αὐτὸ μὲ ἤ χωρίς εἰσαγωγτικὰ , εἶναι ἔγκυρο, εἶναι κανονικό ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά και σωστά το είπε ο Επίσκοπος Αρτέμιος - στην Σερβία των οικουμενιστόν απομακρύνουν όλο περισσότερο και πιο σοβαρά από την Παράδοση.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι βάπτισμα κανονικό αυτό..ε,όχι ότι θέλω να τους κατηγορήσω..αλλά τί πράγματα είναι αυτά!?..ξεπέταγμα είναι αυτό..άντε να τελειώνουμε..έτσι φαίνεται..

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com