2 Φεβ 2011

Νικόλαος Σωτηρόπουλος, Ερώτημα προς τον Πατριάρχη της Σερβίας

Η εμπορία ανθρωπίνων οργάνων είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του σερβικού πληθυσμού στο Κόσσοβο και το Μετόχι, πού διαδραματίζονταν υπό την ψυχρή, απαθή και σε πολλές περιπτώσεις συνένοχη σιωπή των εκπροσώπων της διεθνούς κοινότητας», τόνισε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ό Πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος .

Συμφωνούμε και εμείς απολύτως με τον Σέρβο Πατριάρχη, πού χαρακτηρίζει ως μεγάλο έγκλημα την άφαίρεσι οργάνων (και μάλιστα δίχως νάρκωση όπως καταγγέλλεται) ομοεθνών του, πού εξαφανίστηκαν στο Κόσσοβο, και την εμπορία αυτών.

Θα θέλαμε όμως να τον έρωτήσωμε: Μήπως και ή άφαίρεσι-καθαίρεσι εκ μέρους του, και εκ μέρους των υπολοίπων Σέρβων ιεραρχών, ενός ζωτικωτάτου οργάνου, πού ακούει στο όνομα Επίσκοπος Αρτέμιος, από το Σώμα της Σερβικής Ιεραρχίας δεν είναι έγκλημα; Μήπως, Μακαριώτατε κ. Ειρηναίε, ό άδικος και άγριος διωγμός και ή ερήμην και άνευ απολογίας καταδίκη του δικαίου τούτου αδελφού σας αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο και ειδεχθέστερο έγκλημα απ' αυτό πού διέπραξαν οι άνδρες του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσόβου» (UCK); Τί απολογία θα δώσετε, όχι στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το όποιο δικάζει εγκλήματα πολέμου, (και πιθανόν να άσχοληθή κάποτε και με τις βαρβαρότητες εναντίον των ομοεθνών σας), αλλά στο αδέκαστο εκείνο Δικαστήριο και Κριτήριο, πού θα σας καλέση να λογοδοτήσετε για τις πράξεις σας κατά τη μεγάλη και φοβερή Ήμερα της Παγκοσμίου Κρίσεως;

«ΣΤΑΥΡΟΣ»Ιανουάριος 2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος θεολόγος της Ελλάδας που έχουμε!

Ο πιο ανυποχώρητος σε θέματα Πίστεως!

ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ν. είπε...

Πώς συμβαίνει πάντοτε και οι αδίκως διωκόμενοι ένεκεν της Πίστεως να είναι πάντοτε οι καλύτεροι; Οι καλύτεροι θεολόγοι,οι καλύτεροι κληρικοί, οι καλύτεροι επίσκοποι; Η απάντηση είναι μία. Γιατί ακριβώς ομοιάζουν με τον Σωτήρα Χριστό. «Ει εμέ εδίωξαν και υμάς διώξουσι». Κύριε Σωτηρόπουλε σας έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Ο Θεός να σας δίνει χρόνια και υγεία για να μας στηρίζετε.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com