13 Δεκ 2010

Βίντεο από τα επεισόδια στην συναυλία του Αγίου Παντελεήμονα

-anypotaxtosEllhnas

-O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πιστεύει ότι η εκκλησία συμβάλει στην παραγωγή πολιτισμού με συναυλίες μέσα σε ιερούς ναούς;(Φωτο&βίντεο)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα Πράγματα δεν Αρμόζουνε στην Ορθοδοξία που Πρέπει να είναι Μακριά από Φανατισμούς και Εμπάθειες! Ο Χριστός Δεν μας Δίδαξε Τέτοια Πράγματα δεν Ήρθε στον Κόσμο για Αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους αντιστεκόμενους στην βεβήλωση του ιερού χώρου.

Μνάσων

Αντιοικουμενιστής είπε...

"Αυτά τα Πράγματα δεν Αρμόζουν στην Ορθοδοξία που Πρέπει να είναι Μακριά από Φανατισμούς και Εμπάθειες! Ο Χριστός Δεν μας Δίδαξε Τέτοια Πράγματα δεν Ήρθε στον Κόσμο για Αυτά!" Αγαπητέ μου φανατισμό και μισαλλοδοξία έχουν μόνον οι οικουμενιστές, οι οπαδοί του διαφωτισμού και οι πάσης φύσης νεοταξίτες και νεοεποχίτες, οι οποίοι μισούν θανάσιμα της Αγία μας Ορθόδοξη Εκκλησία και την Αιματοπότιστης Μαρτυρική Πατρίδα μας. Γι' αυτό και προκαλούν με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο και σε τέτοιο βαθμό. Και ο Ιησούς Χριστός θα ήταν δυνατόν να μεταβάλει τις συναγωγές και - Θεέ μου συγχώρα με - το Ναό του Σολομώντος σε "τόπο πολιτισμού". Οι Ιεροί μας Ναοί είναι δομημένοι πέριξ του Αγίου Θυσιαστηρίου εντός του οποίου έχουν εναποτεθεί λείψανα Αγίων. Τούτο το θυσιαστήριο είναι ο τάφος των Αγίων και κατ' επέκταση ο τάφος του Ιησού Χριστού του Κυρίου και Θεού μας. Σε ποιο κοιμητήριο θα πραγματοποιούνταν συναυλίες και κοσμικές εκδηλώσεις; Στο Ισλάμ ή στον Ιουδαϊσμό εκμαυλίζουν τοιουτοτρόπως τα τεμένη τους; Οι τούρκοι που κάνουν εκθέσεις μόδας και πασαρέλας στην Αγία Σοφία καλά πράττουν;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com