26 Δεκ 2010

Ανάξιος!

http://www.eparhija-prizren.org/images/stories/nedostojan/teo341.jpg

Σήμερα Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010, τελέστηκε η ενθρόνιση του αντικανονικού Επισκόπου Ράσκας και Πριζρένης Θεοδοσίου. Στην περιοχή είχαν αναρτηθεί αφίσες που έλεγαν ότι είναι μοιχεπιβάτης και ότι αναλαμβάνει με τη βοήθεια βίας και τρομοκρατίας εκ μέρους της Αλβανικής αστυνομίας και του μισθοφορικού στρατού καθόσον είναι ζων ο κανονικός Μητροπολίτης Αρτέμιος.

Με το βίαιο σφετερισμό του θρόνου της Επισκοπής Ράσκας και Πριζρένης έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την πλήρη και τελική παραίτηση από την πνευματική και ιστορική ταυτότητα και κληρονομιά των Σέρβων Ορθοδόξων στην περιοχή.

Με τη διαδικασία αυτή πραγματοποιείται ταυτόχρονα και η σταδιακή εξαφάνιση του μοναχισμού από την Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης που σε μεγάλο βαθμό εδώ και μερικούς μήνες έχει επιτευχθεί.(eparhija-prizren.org/html)

Στην ενθρόνιση παρέστησαν ο Σύμβουλος του Προέδρου της Σερβίας κ. Μ. Τζόρτζεβιτς, ο υπουργός του Κοσσυφοπεδίου και Μετόχια Γ. Μπογκτάνοβιτς, ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς και ο Υπουργός Θρησκευμάτων. (Ustoličen vladika Teodosije)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΕΔΩ - РТС

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε όπως ο Δούρειος Ίππος για να διεμβολίσει θρησκευτικά, αλλά και πολιτικά, τα Βαλκάνια. Οι προτεστάντες (αγγλικανοί) και οι παπικοί (ουνίτες) πέτυχαν τελικά το σκοπό τους.

Η Ρωσία έχει κι αυτή διαβρωθεί σημαντικά από παπισμό και προτεσταντισμό. Είχε και τον σταλινισμό, "ήταν στραβό το κλήμα, τόφαγε κι ο γάϊδαρος".

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com