20 Οκτ 2010

Το Ισλάμ κίνδυνος για την Ελλάδα

Τονίζοντας τον κίνδυνο εξισλαμισμού της Ευρώπης ό αρθρογράφος της «Εστίας» (4-8-2010) υπογραμμίζει: «Όπως κάθε δυτικοευρωπαϊκή κοινωνία, έτσι και ή ελληνική, δεν θα αργήσει να αντιμετωπίσει τη μήνη του ακραίου» ισλαμικού φανατισμού, «όταν για οποιονδήποτε λόγο οι αξίες και οι αντιλήψεις των δύο κοσμοθεωριών (Σ.Σ. χριστιανικής και ισλαμικής) θα βρεθούν ή μία απέναντι της άλλης». Υπενθυμίζοντας δε τα περυσινά επεισόδια στην Αθήνα μουσουλμανικής συμπεριφοράς για δήθεν καταστροφή σελίδων του Κορανίου από αστυνομικό, προσθέτει: «Υπάρχει συντεταγμένη πολιτική από την πλευρά της φιλοϊσλαμικής πλέον Τουρκίας να προωθούνται στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες από αραβικές χώρες, από το Πακιστάν, το 'Ιράν, το 'Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές, καθώς επίσης και από μουσουλμανικά κράτη της Αφρικής (Υεμένη, Σομαλία, Νιγηρία), με απώτερο στόχο την αύξηση της ισλαμικής πλημμυρίδας σε πε ριοχές της Ελλάδος, καθώς και την ενδεχόμενη προώθηση τους στην Ευρώπη».

Και ενώ το φάσμα μιας αναδυόμενης Εύραραβίας είναι πλέον πραγματικό, για τη χώρα μας «το πρόβλημα γίνεται πιεστικότερο». Διότι στην Τουρκία αρχίζει να κυριαρχεί ό νεοοθωμανισμός με μια τάση πανισλαμισμού. Επομένως ή Ελλάδα δεν θα αργήσει να βρεθεί εκεί όπου είχαν βρεθεί πριν από αρκετούς αιώνεςοι πρόγονοι μας.

Ορθώς λοιπόν ό αρθρογράφος, υπογραμμίζοντας ότι «οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται σαν μετανάστες», «λειτουργούν δε σαν ξένο σώμα» και αργά ή γρήγορα εκδηλώνονται επιθετικά κατά του κοινωνικού πλαισίου, το οποίο τούς φιλοξενεί, τονίζει: «Χρειάζεται έγκαιρα εγρήγορση και μέτρα απέναντι στον κίνδυνο ισλαμικής διάβρωσης του κοινωνικού ιστού».

Δεν κινδυνολογεί ό αρθρογράφος. Λέει αλήθειες. Κρούει τον κώδωνα υπαρκτού κινδύνου για την Ορθόδοξη Ελλάδα μας, ή όποια, έκτος των άλλων, αντιμετωπίζει και τις γνωστές συνεχείς και ύπουλες ενέργειες του Τουρκικού Προξενείου στην περιοχή της Δυτικής Θράκης. Και ή δυστυχία είναι ότι οι ημέτεροι, αν δεν ύπνώττουν, τουλάχιστον αδρανούν επικίνδυνα, αρνούνται δε να δεχθούν ότι ή Τουρκία συμπεριφέρε ται απέναντι στην Ορθόδοξη Ελλάδα και ως φορέας μιας επιθετικής ιδεολογίας!...

«ΣΩΤΗΡ» 15-10-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τις θέσεις του άρθρου,όμως νιώθω την ανάγκη να κάνω μία διευκρινίσει.
Έχει γραφτεί:
"..για την Ορθόδοξη Ελλάδα μας".Όμως,Ορθόδοξη είναι η Ελλάδα,ή οι Έλληνες;Έχει αξία ο Παράδεισος,ή η κοινωνία των προσώπων και αυτών μετά Του Θεού;

ΤΕΛΙΚΑ,ποτέ η Εκκλησία των Ορθοδόξων Ελλήνων δεν φοβήθηκε αυτούς που μπορούν να βλάψουν μόνο το σώμα........

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ//kΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ/ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com