12 Αυγ 2010

Κύπρος -Θα μας καταστρέψουν χωρίς πόλεμο

Με τον Ανδρέα Προδρόμου

Είναι γνωστές οι δηλώσεις του Χένρι Κίσιγκερ, γνωστού μισέλληνα, που έγιναν το 1994 ως μια συμβουλή σε όλους εκείνους που μισούν και θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, και κατ' επέκτασιν την Κύπρο. Πολεμάτε και χτυπάτε τους Έλληνες στις ρίζες τους, τις αρχές και αξίες τους, τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους. Αυτές είναι οι οδηγίες και συμβουλές Κίσιγκερ. Στόχος, να αποδυναμωθεί χωρίς πόλεμο η αντίσταση και η αγωνιστικότητα της κοινωνίας, με στόχο την εκ των ένδον άλωσή της και την επιβολή των ανίερων σχεδίων των εχθρών της.

Οι εισηγήσεις-οδηγίες Κίσιγκερ μπήκαν με επιτυχία σε εφαρμογή στην Ελλάδα και προωθούνται με μεθοδικότητα και σύστημα στην Κύπρο, μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν στο δημοψήφισμα της 24/4/04. Στόχος, να αλωθεί η αντίσταση της κοινωνίας εκ των ένδον και να καταπολεμηθεί η αγωνιστικότητα του λαού, για να μπορέσει να περάσει η απαράδεχτη λύση που ετοιμάζουν ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων για εμάς, χωρίς εμάς.

Τρόποι και μέσα επίτευξης αυτών των ανίερων στόχων είναι η παιδεία, η παραποίηση ιστορικών γεγονότων, η ενοχοποίηση της πλευράς μας, ότι οφείλουμε να πληρώσουμε το αντίτιμο του προδοτικού πραξικοπήματος, η αποενοχοποίηση της Τουρκίας με την αποσιώπηση της κατοχής, των προσφύγων, των εποίκων, κατοχικού στρατού, καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των βασικών ελευθεριών, ως και η αδιαμαρτύρητη διοχέτευση παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στις ελεύθερες περιοχές μέσω των κατεχομένων εδαφών μας, και το εύκολο βόλεμα χιλιάδων νόμιμων και παράνομων μεταναστών και αιτητών πολιτικού ασύλου, με επιστέγασμα την παραχώρηση υπερδικαιωμάτων στους Τ/κ.

Όλα αυτά μπήκαν σε εφαρμογή από την κυβέρνηση Χριστόφια, τον ίδιο τον Πρόεδρο Χριστόφια και Υπουργούς του -Παιδείας και Πολιτισμού, Εσωτερικών και εξωτερικών- κάτω από ένα σύστημα αδιαφάνειας, ειδικά στο θέμα της μετανάστευσης, και στο όνομα της ύπουλης πολυπολιτισμικότητας. Για να χρυσώσουν το χάπι, πλείστα όσα γίνονται στον τομέα της μετανάστευσης αποδίδονται στην Ε.Ε., χωρίς να μας πουν ποιες ενέργειες διαμαρτυρίας έγιναν για τις τεράστιες δυσκολίες φιλοξενίας (και πόσων) χιλιάδων μεταναστών στην ημικατεχόμενη πατρίδα μας, με τις χιλιάδες προσφύγων.

Δικαιολογημένες οι ανησυχίες και η αγανάκτηση του λαού μας για την προχειρότητα και την αδιαφάνεια που εφαρμόζεται στο θέμα των μεταναστών (νόμιμων και παράνομων). Πόσες χιλιάδες είναι οι μετανάστες -νόμιμοι και παράνομοι- και πόσες χιλιάδες είναι οι κοινοτικοί αλλοδαποί πολίτες; Και ποια είναι τα ποσοστά τους με βάση τους Ε/κ; Ποια είναι η θέση της ημικατεχόμενης Κύπρου σε σύγκριση με τα άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. στο θέμα των μεταναστών;

Αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες ότι, όπως προχωρούν, εμείς οι Ε/κ θα γίνουμε μειονότητα σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πληθυσμό της Κύπρου, νόμιμο και παράνομο;

Αν ο κ. Συλικιώτης σέβεται τον κόσμο και αν απεχθάνεται την αδιαφάνεια, οφείλει να δώσει πληροφορίες σ' αυτές και σ' άλλες ανησυχίες του λαού μας για το θέμα των μεταναστών, για το οποίο κάποιοι ανεγκέφαλοι μάς κατηγορούν για ρατσισμό. Και ακόμα, τι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε, αν δεν βάλουμε μυαλό.

sigmalive.com/9 - 12/08/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com