4 Ιουν 2010

Σημαίες του Βατικανού στους δρόμους της Πάφου και διαμαρτυρίες πιστών

Σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε η πομπή που μετέφερε τον Πάπα από το αεροδρόμιο Πάφου στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Κυριακής είχαν τοποθετηθεί σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Βατικανού.

Στην ίδια διαδρομή σημειώθηκαν διαμαρτυρίες πιστών για την επίσκεψη του Πάπα στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Κυριακής για την οικουμενική ιερουργία.

6 σχόλια:

Παναής είπε...

Μπράβο και Εύγε στους Βαρνάβα,Νεόφυτο,Λούκας,Σοφρώνης,Σόφη,Ελευθερία και άλλους που διαμαρτυρήθικαν κατά του Παπισμού.Αγαπητό Ιστολόγιο με εκπλήξατε με την γρηγοράδα σας πώς προλάβατε να βγάλετε φωτογραφία και εάν θέλετε βάλτε μας και τις φωτογραφίες που βγάλαν οι αδελφοί με τα πανώ,αν δεν τις έχετε να σας τις στείλουμε.

aktines είπε...

ΠΑΝΑΗ περιμένουμε να μας στείλεις φωτογραφίες
ΑΚΤΙΝΕΣ

Παναής είπε...

και εγω περιμένω αδέλφια...πάντως η φωτογραφία λέει πολλά,τους αστυνομικούς να κρατάνε το ξύλο του πανού κ.α.και το Αστυνόμο με το άσπρο πουκαμισάκι να σημειώνει τα ονόματα των Ομολογειτών αδελφών,Ακτίνες περιμένουμε διότι ο άνθρωπος ήταν στο δρόμο....υπομονή

Ανώνυμος είπε...

Τους 10 αγωνιστές χτυπάνε οι γελοίοι;

Ίχνος ντροπής δεν έχει η κυβέρνηση του πουλημένου Χριστόφια;

Φαίδων

ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ είπε...

Μπράβο στα γενναία παιδιά της Κύπρου. Τουλάχιστον ήταν πέντε στον αριθμό. Γιατί τα πέντε δάκτυλα της μιας χειρός (παλάμη) είχε δεί ο Μωάμεθ πριν την άλωση της Πόλης, γεγονός που σήμαινε ότι άν υπήρχαν πέντε να ομολογήσουν και να αντισταθούν δεν θα πορθούσε την Κων/πολη. Έτσι λοιπόν ας δει ο Θεός την ευλογημένη προσπάθεια αυτών των νέων ομολογητών αγωνιστών και να λυπηθεί τη Μεγαλόνησο και να μη την τιμωρήσει για την προδοσία των ποιμένων της και την αδιαφορία των ποιμαινομένων...

Παναής είπε...

Προσκλητήριο για Ομολογία της ΠΙΣΤΕΩΣ μιά και τα 10 τσοπανόσκυλα αφήμουν τους λύκους να γυροφέρνουν στο νησί.ΚΥΡΙΑΚΗ 6/6 ΌΣΟΙ άνδρες μπορούν να πάνε να Λειτουργηθούν στο Σταυροβούνι.Όσοι δεν μπορούν πάρτε γυναίκες και παιδιά και θα μαζευθούμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΑ Η ΏΡΑ 10.00 ΤΟ ΠΡΩϊ θα γίνει δυναμική διαμαρτυρία(με την άδεια της αστυνομίας)όσοι θέλετε να πάτε εκεί να ζητάτε τον Ιωάννη απο την Λάρνακα και θα σας υποδείξη τον χόρο της διαμαρτυρίας.Διαμαρτυρόμαστε κατά της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού-Παπισμού και κατά των Ουνιτών(προβατόσχημων λύκων).Παρακαλώ όπως προωθείσετε σε άλλα μπλόκς διότι κάμνω μεσάνυχτα.Ευχαριστώ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com