6 Ιουν 2010

Και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος στη "λειτουργία" που τέλεσε ο Πάπας στο Αθλητικό Κέντρο «Ελευθερία»

Ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος τέλεσε την Κυριακή(06/06/2010) τη Θεία Λειτουργία σε κλειστό στάδιο της Λευκωσίας, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα χιλιάδες πιστών, από τους οποίους οι έξι χιλιάδες εντός του σταδίου.

Τη λειτουργία παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, υπουργοί, πρεσβευτές, καθώς και πολλοί πατριάρχες και επίσκοποι διαφόρων εκκλησιαστικών κοινοτήτων της Μέσης Ανατολής, που έχουν έλθει στην Κύπρο ειδικά γι΄ αυτό τον σκοπό.

capital.gr/News.asp?id=984825

4 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

NO COMMENTS, χρεωκοπήσαμε.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Καλά ο Μακαριότατος γιατί πήγε στη λειτουργία των Παπικών;

Δεν τον εφτασε η ευλογία που του εδωσε ο "επίσκοπος της πρεσβυτέρας Ρώμης" ο και "διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου" στην "οικουμενική ιερουργία" και στην τράπεζα της Ιεζάβελ που ευλόγησε ο αιρεσιάρχης στην Αρχιεπισκοπή;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τελεβάντο ο Μακαριότατος πήγε στη λειτουργία των Παπικών επειδή και για εκείνον η ένωση των Εκκλησιών έχει γίνει!
Για εσάς μπορεί ο Παπισμός να θεωρείται αίρεση αλλά για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου όπως και για όλους όσους μνημονεύουν τον Πάπα δεν τίθεται θέμα αιρέσεως αλλά μνημονεύσεως της αδελφής Εκκλησίας της Πρεσβυτέρας Ρώμης! Και σε αυτούς φυσικά ανήκει και ο Οικουμενικός Πατριάρχης
κ Βαρθολομαίος και όλοι όσοι έχουν κοινωνία μαζί του. Αυτό αποδεικνύεται στην Θεία Λατρεία!
Εκτός Θείας Λατρείας ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του, η οικουμενιστική θεωρείται προοδευτική, η δική σας κύριε Τελεβάντο η Ορθόδοξη θεωρείται φονταμενταλιστική σούπερ Ορθόδοξη αλλά μην ανησυχείται, είναι ευπρόσδεκτη η ποικιλομορφία!
Θα μου πείτε μα οι Άγιοι λένε ότι ο Παπισμός είναι αίρεση! Ναι, και οι Οικουμενιστές Επίσκοποι λένε ότι "Εμείς είμαστε οι Πατέρες τώρα"!

Έχουν αμνηστευθεί όλες οι αιρέσεις στη λαίλαπα της Οικουμενιστής αγάπης που στερείται Αληθείας...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Έχουν αμνηστευθεί όλες οι αιρέσεις στη λαίλαπα της Οικουμενιστής αγάπης που στερείται Αληθείας..."

ΚΧ : Ο οικουμενισμός στερείται μετανοίας και όταν δεν υπάρχει μετάνοια, δεν υπάρχει αγάπη. Την μετάνοια την υποκαθιστούν τα φιλανθρωπικά έργα. Οι μασόνοι αυτό κάνουν, έργα φιλανθρωπίας (κι εδώ βάζουμε και τις μεταμοσχεύσεις).

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com