15 Μαΐ 2010

Αφίσα του Πάπα Βενέδικτου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μάλτα

Ο Πάπας Βενέδικτος επισκέφθηκε τη Μάλτα το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Απριλίου. Το προηγούμενο Σάββατο άγνωστοι παραμόρφωσαν το πρόσωπο του Πάπα στις αφίσες που διαφήμιζαν το ταξίδι του στη Βαλέτα, βάζοντας του χιτλερικό μουστάκι και γράφοντας επάνω τη λέξη «παιδεραστής». (Αγγελιοφόρος -12/04/2010)

Τόση είναι η αίσθηση που έχει κάνει το σκάνδαλο των κακοποιήσεων, που περιέργως για μια καθολική χώρα, οι δρόμοι της Μάλτας έχουν κατακλυστεί από αφίσες που προαναγγέλλουν την επίσκεψη του Πάπα, τον οποίο απεικονίζουν με χιτλερικό μουστάκι. (tvxs.gr/news/)

3 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Τα λέγει όλα η αφίσα που παρουσιάζει τον Πάπα με χιτλερικό μουστάκι σχεδισαμένο με γραφίτη καθώς και με τη διευκρίνιση ότι είναι "προστάτης των παιδεραστών"!

Εύστοχη, περιεκτική αλλά και αποκαλυπτική.

Ενώ στην Παπική Μάλτα υπάρχει αυτή η αντίδραση στην Κύπρο η Σύνοδος εξαπολύει εγκύκλιο μην τυχόν και κάποιος διαμαρτυρηθεί ειρηνικά εναντίον της έλευσης του Πάπα.

Ανώνυμος είπε...

Στην Μάλτα οι Φραγγολατίνοι(καθολικοί)των υποδέχθηκαν καθολικά γελοιοποιώντας την κατάντια του παπισμού.Τώρα στην Κύπρο μας ελπίζουμε να τον υοποδεχθούν "ορθόδοξα"όπως υποδέχονται σε όλες τις φυλακές του κόσμου τους"προστάτες των παιδεράστών".Που ξέρουμε εάν στην συνοδεία του έχει καρδινάλιους με "ορμές";Γι'αυτό αδέλφια Πάφιτοι υποδεχθείτε τους με την "ορθόδοξη"ευγένεια που σας διακατέχει...Θυμηθείτε με τί "ορθόδοξο"τρόπο παραλάβατε τον Απόστολο Παύλο και κάντε το καθήκων σας διότι τώρα έρχετε ο "ισαπόστολος"πάπας με ένα σορό να τον βαρύνουν "απαλάξετέ"τον απο το βαρύ φορτίο του.Ρίξετε αυτόν και την συνοδία του στην θάλασσα για να νιώσουν ελαφριοί και αν μη τι άλλο μιά που είναι αβάπτιστοι "βαπτίστε" τους αν θέλουν με τον ορθόδοξο τρόπο εάν δεν θέλουν με τον άλλο "ορθόδοξο"τρόπο.Θα ήθελα να είμαι εκεί να βγάζω κάμερα για τις πατητές που θα φάνε,πλάκα που θα έχει...

panais είπε...

Άντε και τον μάθανε όλοι τι κουμάς είναι ελπίζω να βάλουνε και στην Κύπρο μας αφφίσες για να τις "συγηρίσουμε",ευκαιρία για γράφιτι παιδιά με ουράνιο μισθό...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com