7 Μαΐ 2010

Ο καθηγητής Γιανναράς τώρα και στη Ρωσία !

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας συναντήθηκε με τον Χρήστο Γιανναρά

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαϊου 2010 στο γραφεία του Τμήματος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επιχειρηματίας Κώστας Μαϊ και ο Αντιπρύτανης του Πανεκκλησιαστικού Τμήματος Μεταπτυχιακών και Διδακτωρικών Σπουδών πρωθιερέας Βλαδίμηρος Σμάλι.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η ο!ποία διεξήχθηκε σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν διάφορες πτυχές των Ρωσοελληνικών πολιτιστικών και ακαδημαϊκών σχέσεων.

Ο καθηγητής Γιανναράς μοιράστηκε τις εμπειρίες από την επίσκεψη του στη Ρωσία, τις συναντήσεις και διαλέξεις στις θεολογικές σχολές της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Μητροπολίτης Ιλαρίων προσέφερε στον επισκέπτη ένα CD με το ηχογραφημένο μουσικό έργο του για τη χορωδία και τη συμφωνική ορχήστρα «Τα κατά Ματθαίον Πάθη» όπως και το βιβλίο «Μυστήριο πίστεως».

Πηγή:mospat.ru/

3 σχόλια:

ΠΑΝΑΗΣ είπε...

Καλύτερα να πάει στο ουζπεκιστάν,στο Μαχαράστρα,στο Μαλούα στο Ραζπουτάνα, στην Αραχωσία και στη Μογγολία.Μόνο σε αυτές τις χώρες θα κάνει καριέρα και θα τον καταλαμβαίνουν πραγματικά.Διότι πέρσι μας τον κουβαλήσανε στη θεολογική και μας μιλούσε για το πορτοκάλι...Δεν κατάλαβα τίποτε σκεφτείτε να μας μιλούσε θεολόγικά,ευτυχώς και να μίλησε δεν τον κατάλαβα διότι αποκοιμήθικα στο έδρανο.Νύσταξα μόλις τον άκουσα να φιλοσοφεί για το πορτοκάλι...Τίνα πω!Δέν έχω λόγια ούτε σάλιο να σπαταλίσω για τις μπούρδες που ακούσαμε είμαι βαθιά συνγκινημένως που γνώρισα απο κοντα σαν πρωτοετής τέτοιο τεράστιο ανάστημα θολολολόγου και μπουρδολολόγου.

Ανώνυμος είπε...

Θα μολύνει και την Ρωσία ο νεονικολαΐτης;;

Ξενοφώντας

ΠΑΝΑΗΣ είπε...

Ναι Ξενοφώντα,τον περιμένανε!!!Νομίζεις δεν έχουν τούς δικούς τους κλωνοποιημένους Γιαναράδες,νεοβααρλαμίτες,νεονικολαΪτες και τις υπόλοιπες κάστες;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com