17 Μαΐ 2010

Εορτασμοί Ρωμαιοκαθολικών με την παρουσία και Ορθόδοξου Μητροπολίτη

Στη Σύρο την Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010, γιορτάστηκε ο Μεγαλοµάρτυρας Άγιος Γεώργιος προστάτης των Ρωμαιοκαθολικών της Σύρου.

Την παραμονή της γιορτής στον Καθεδρικό Ναό, στην Άνω Σύρο τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Ρωμαιοκαθολικός Επίσκοπος Σύρου, Φραγκίσκος Παπαµανώλης.

Ανήμερα της γιορτής, στις 11 πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Λειτουργία και το απόγευμα επίσημο Αρχιερατικό Συλλείτουργο, χοροστατούντος του Ρωμαιοκαθολικού Επισκόπου .

Στην Πανηγυρική Λειτουργία παραβρέθηκε και ο Σεβασµιότατος Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β΄.

3 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Γνωστός για τα οικουμενιστικά του φρονήματα ο Σεβασμιότατος Σύρου.

Ας τον ανακαλέσει σε τάξη η Σύνοδος.

Αντιοικουμενιστής είπε...

O "Άγιος" Σύρου προκαλεί διαρκώς και αενάως. Πιστεύει ότι το Άγιο Ορθόδοξο, Φιλόχριστο, Ποίμνιο αποτελλείται από ηληθίους και κατωτέρω! Ο ίδιος "φορμάρεται" διαρκώς για μελλοντικός "πάσης Έλλάδος". Φαίνεται ότι έχει πάρει ήδη το "χρίσμα" από το Βατικανό. Αυτό βέβαια το έχουν πάρει και άλλοι "Άγιοι" αδελφοί του! Άρα, λοιπόν, όποιος έχει το μεγαλύτερο "πουγγί" θα έχει και το προβάδισμα; Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε!

Panais είπε...

Μόνο αν λέμε τα πράγματα και τους ανθρώπους με το όνομά τους θα πάμε μπροστά,μέθοδος κλασσική Αγιοπνευματική και Αγιοπατερική, που διατυπώνουν αιρέσεις και κάνουν λές(μεμονομένοι επίσκοποι) και και η Εκκλησία μας είναι καράβι τους για να το οδηγούν όπου τους καπνίζει!!!Μπράβο σας,συνεχίστε να μας διαφωτίζετε για να κάνουμε προσευχή να εκλείψουν αυτά τα στοιχεία...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com