21 Μαρ 2010

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Ροταριανού ομίλου Καλαμάτας

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρόταρυ, Μασωνία, Ορθοδοξία.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.
Ο σπουδαγμένος στο Βατικανό «Ορθόδοξος» Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, αυτός που με κτύπημα «κάτω από την μέση» βοήθησε στην εκλογή ως Αρχιεπισκόπου του κ. Ιερωνύμου εις βάρος του Σπάρτης Ευσταθίου, ο διώκτης ανυπεράσπιστων καλογραιών στην Καλαμάτα με την ανοχή του Αρχιεπισκόπου, τώρα σε τιμητική εκδήλωση του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ Ομίλου Καλαμάτας: κεντρικός ομιλητής φιλομασωνικού Ομίλου!
Και ο σύλλογος «Κοσμάς Φλαμιάτος» του έκανε, λέει, Μήνυση στην «Ιερά» Σύνοδο, για να τον κάνει «ντά», για κάτι αιρετικά «γαλλικά» που εξέμεσε με τις πλάτες της «Ιεράς» Συνόδου!
Όσοι πιστοί αγωνίζονται για την πίστη που εξευτελίζουν οι Δεσποτάδες, πάρτο χαμπάρι: Μόνο αν αδειάζουν οι Εκκλησίες άμα τη εμφανίσει των Δεσποτάδων, (όπως συνέβη στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών με τον Αρχιεπίσκοπο) υπάρχει μια ελπίδα να «αναγκαστούν» να συνετισθούν οι «Άγιοι».

Γιώργος είπε...

Όστις την Αρχιεπισκοπή ορεγεται,τεκτονικό έργο επιτελεί.Καλό σου απογευμα.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Αντε και με το καλό να συμπεριλάβει στις ποιμαντορικές του επισκέψεις ο Σεβασμιότατος Μεσσηνίας τους Ιεχωβάδες, τους Μορμόνους και τους Σιχ.

Μην μείνουν παραπονεμένοι οι καυμένοι ότι κάνει διακρίσεις σε βάρος τους.

Περιμένουμε να δούμε πότε θα απαντήσει η Σύνοδος στην εμπεριστατωμένη καταγγελία που υπέβαλε πριν μερικές βδομάδες ο "Κοσμάς Φλαμιάτος" εναντίον του οικουμενιστή, Νεοβαρλααμίτη και νεωτεριστή Μητροπολίτη Μεσσηνίας.

Ενα είναι το σίγουρο: Το θράσος του Σεβασμιότατου δεν έχει όρια.

Ενώ εκκρεμεί μήνυση εναντίον του για θέματα πίστεως αποδέχεται πρόσκληση των ροταριανών.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρη είναι η ανοησία των Ορθοδόξων! Μην τυχόν οι ιερείς της Μεσσηνίας διακόψουν το μνημόσυνο του Μητροπολίτη τους κ Χρυσόστομου Σαββάτου για να μην βγουν εκτός της εκκλησίας της Νέας Εποχής και προκαλέσουν σχίσματα!! Μην τυχόν από υπερφανατισμό πάψουν να μνημονεύουν τον Οικουμενιστή και Μασόνο γιατί αλλοίμονό τους!! Ε ρε φραγκέλιο που χρειάζεται!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com