14 Φεβ 2010

Είναι τόποι λατρείας του Θεού οι εβραϊκές συναγωγές;

ΤΟΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς λέμε ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ Βαρθολομαίος ορθοτομεί τον Λόγο της Αληθείας!!!? Είναι δυνατό να κοροϊδεύουμε τον Θεό;
Στο ιστολόγιο "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ" αναφέρεται η εξής είδηση:
Η ένωσι αποφασίσθηκε να υλοποιηθή από το εσβεσμένο Φανάρι το 2011, όπως υπεγράφη το 1965.
Τότε γιορτάζει και ο Πανθρησκειαστής του Βοσπόρου τα 20άχρονα της αρχιερατείας του.
Θα γίνη σύνοδος στην Νίκαια της Βιθυνίας (όπως διεκήρυξε και ο Κοσμάς Φλαμιάτος), γιά να μην υπάρξουν αντιδράσεις του Ορθοδόξου λαού.
Συμφωνήθηκε, εάν αντιδράσουν οι ορθοδοξοι ευσεβείς, να εφορμήσουν οι μωαμεθανοί Τουρκομογγόλοι φίλοι του Βαρθολομαίου να τους συλλάβουν και να τους ρίξουν στα αχουρομπουντρούμια των Απολίτιστων.
Αυτά που έπαθαν στη Θεσσαλονίκη ή στην Κύπρο δεν θέλουν να επαναληφθούν με τίποτα, γι αυτό και λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα.
Στην Νίκαια θα διακηρυχθή ότι η Εκκλησία αποτελείται από "Δύο Πνεύμονες", όπως ο άνθρωπος έχει δύο πνεύμονες, ο μεν ένας πνεύμονας θα είναι ο Ορθόδοξος, ο δε άλλος ο Παπικος.
Και εις μεν τον ορθόδοξο πνεύμονα που θα ανήκουν όλοι οι ορθόδοξοι, προκαθήμενος θα είναι ο Βαρθολομαίος και μετά τούτον ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος.
Των δε παπικών πνεύμονας θα είναι ο Πάπας Βενέδικτος.
Αρχηγός δε όλης της Εκκλησίας θα ειναι ο Πάπας των Φραγκολατίνων και των Ορθοδόξων Βενέδικτος.
Και έτσι θέλουν να υλοποιήσουν την "Ενωσι των Εκκλησιών".
http://apotixisi.blogspot.com/

Επομένως δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε αποτείχιση πριν τη Σύνοδο στη Νίκαια;

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά είναι ανοησίες και προφητολογίες.
Με τέτοια δεν μπορεί να γίνει αντιοικουμενιστικός αγώνας.
Προσοχή λοιπόν όχι σε προφητολογίες
Μ.Ν

Ανώνυμος είπε...

Για να γίνει αντιοικουμενιστικός αγώνας Ανώνυμε 14 Φεβρουαρίου 2010 5:43 μ.μ. Μ.Ν. πρέπει να γίνει αποτείχιση επειδή οι αιρετικοί Οικουμενιστές έχουν καταλάβει τις νευραλγικές θέσεις των Επισκόπων και των Πατριαρχών!!!
Σχεδόν καθημερινά συγκρίνουμε τι λέει ο κ Βαρθολομαίος και τι οι Άγιοι ή ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός και βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουμε να τον μνημονεύουμε στη Θεία Λειτουργία και να κάνουμε γενικά υπακοή. Οι Άγιοι Πατέρες λένε ότι υπακοή ζωή και παρακοή θάνατος αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις! Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αμαρτίας και αιρέσεως στις οποίες δεν μπορούμε να κάνουμε υπακοή αν θέλουμε να σωθούμε...
Το πρόβατο που δεν ακούει τον Καλό Ποιμένα το τρώει ο λύκος αλλά και το πρόβατο που ακούει τον Κακό Ποιμένα το τρώει ο Ποιμένας!

Εξετάστε το βιβλίο του Κυριάκου Μαρκίδη "Το Όρος της Σιωπής" εκδόσεις Διόπτρα(εκδοτικός οίκος που εκδίδει πολλά βιβλία Νέας Εποχής). Κυκλοφορεί στα χριστιανικά βιβλιοπωλεία. Αναφέρει ότι του αρέσει να παρομοιάζει την Ορθοδοξία και τον Παπισμό σαν δύο πνεύμονες όπως αναφέρει ο Ανώνυμος 14 Φεβρουαρίου 2010 5:23 μ.μ. Τώρα γιατί Οικουμενιστικά βιβλία σαν του κυρίου Μαρκίδη διαφημίζονται από την Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας είναι ένα θέμα για συζήτηση: http://www.oodegr.com/oode/biblia/kritiki/oros_siwpis1.htm
Η αλήθεια για τα βιβλία αυτά δίνεται στην Άλλη Όψη.
http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1300

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com