30 Δεκ 2009

Αναβλήθηκε η Mega ….λη δίκη για την ταινία "Κώδικας ντα Βίντσι"


Αναβλήθηκε λόγω χρόνου (καθυστέρησαν οι προγραμματισμένες προηγούμενες δίκες) και θα γίνει περι τον Ιούνιο του 2010. Μέχρι τότε απ' ότι πληροφορούμαστε, άλλο δικαστήριο, ποινικό, θα γίνει για το ίδιο θέμα για το ίδιο κανάλι, τον Μάρτιο του 2010.
Μετα τις εορτές ας κάνουμε ο καθένας μας τον αγώνα μας, θερμή προσευχή και κάποια νηστεία για να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι. Παράλληλα ας κινητοποιήσουμε τους πάντες να αντιδρούν προς τις βλασφημίες με έντονο, εντονότατο τρόπο.
Διότι οι αμαρτίες λιγοστεύουν και εξαλείφουν τα έθνη κατα την Γραφήν! Πόσο μάλλον οι φρικτότερες αμαρτίες, οι βλασφημίες των θείων!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ
Mega ….λη δίκη για την ταινία "Κώδικας ντα Βίντσι"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ, ΑΦΟΥ Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ-ΕΝΟΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

Όντως, τούτο το γένος δαιμονίων δεν δύναται εξελθείν ει μη εν προσευχή και νηστεία.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο περιφανής Λαμπράκης που είχε το mega channel και το άφηνε ασύδοτο να βλάσφημά τον Κύριο; Ω Αλλοίμονο! Είναι πλεον σαν φύλλο δέντρου τρεμάμενο ενώπιον του Δικαίου Κριτού που εξύβρισε το βρωμοκάναλο του κάτω απο τα απαθή του βλέμματα. Αλλοίμονο! Τί είναι αυτή η ζωή; Τίποτα ουσιαστικό απο μόνη της και Ατμίδα.

Ας το σκεφθούν οι διάδοχοι του τώρα και ας ζητήσουν θερμά συγγνώμη απο τον Θεό και τους χριστιανούς που λύπησαν με τις προβολές των βλασφημιών.

Χριστόφορος

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com