9 Νοε 2009

Συμπροσευχές και στην Grenoble της Γαλλίας

Εβδομάδα συμπροσευχής στην Grenoble

Συνάντηση Χριστιανικών Δογμάτων πραγματοποιήθηκε στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου της πόλης Grenoble της Γαλλίας, όπου εφημερεύει ο πρωτοπρεσβύτερος Γεράσιμος Σκαρτσής.
Τελέστηκε Εσπερινός, στον οποίον παραστάθηκε ο Γενικός Βικάριος της Επισκοπής Grenoble π. Feradou. Έλαβε μέρος και ο Ρουμάνος Ορθόδοξος Ιερέας π. Ioan Caputan, o oποίος εκτός από γαλλικά έψαλε και στα ρουμανικά.
Στον χαιρετισμό, που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους παπικούς , Αρμένηδες και προτεστάντες ο εφημέριος π. Γεράσιμος, με ιδιαίτερη έμφαση τόνισε "την αναγκαιότητα της επανένωσης του άραφου χιτώνα του Κυρίου".
Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα τελετών της Ενορίας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
ΜΑΡΙΑ Ν.

Χρήστος είπε...

Ήθελα να ήξερα γιατί προβάλλετε το site του DeFreJus που υποστηρίζει φανατικά την Ντόρα Μητσοτάκη με τις ανθελληνικές και αντιπαραδοσιακές θέσεις; Πολύ πιο πλησιέστερο με τις ελληνορθόδοξες είναι το site http://hellas-orthodoxy.blogspot.com.

aktines είπε...

Χρήστο
Στα φιλικά ιστολόγια έχουμε όσα παρακολουθούμε, χωρίς πάντα να συμφωνούμε σε όλα μαζί τους...
Το ίδιο κάνει και το ιστολόγιο defrejus
ΑΚΤΙΝΕΣ

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Γιατί οι διαχειριστές του ιστολογίου παρεμβάλλουν άσχετα σχόλια όπως στην εν προκειμένω περίπτωση;

Τι δουλειά έχουν οι συμπροσευχές του Βελγίου με την ύπαρξη ιστοσελίδας που υποστηρίζει την Μπακογιάννη;

Αν κάποιοι αναγνώστες της ιστοσελίδας θέλουν να σχολιάσουν το γεγονός θα πρέπει να μιλούν με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας προσωπικά ή να γράφουν κάτι ανεξάρτητο.

Ανώνυμος είπε...

κ.Τελεβάντο ας κοιτάξουμε την ουσία και ας αφήσουμε τις τυπικότητες. Μας ενδιαφέρει ναι ή όχι το πρόσωπο που θα μας κυβερνήσει μελλοντικά; Έχει σχέση αυτό με τα πνευματικά ζητήματα; Βεβαίως και έχει. Λοιπόν ποιο το πρόβλημα; Καλά κανανε και το δημοσιεύσανε. Κακώς όμως έκαναν και δεν αφαιρέσανε την φιλοντορική ιστοσελίδα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com