15 Νοε 2009

Σε πολλές Μητροπόλεις έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα


Στην εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου(13/11/2009), συλλειτούργησαν στη Ζάκυνθο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ζακύνθου, 28 Αρχιερείς. Πιο συγκεκριμένα, οι Μητροπολίτες Ιερισσού κ. Νικόδημος, Ηλείας κ. Γερμανός, Μαντινείας και Κυνουρείας κ. Αλέξανδρος, Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος, Μιλήτου κ. Απόστολος, Θηβαΐδος κ. Πορφύριος, Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμων, Νικαίας κ. Αλέξιος, Ελασσώνος κ. Βασίλειος, Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, Θεσσαλιώτιδος κ. Κύριλλος, Καρθαγένης κ. Αλέξιος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Γλυφάδας κ. Παύλος, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, Άκκρας κ. Δαμασκηνός, Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπος και οι Επίσκοποι Θεουπόλεως κ. Παντελεήμων, Θερμών κ. Δημήτριος, Ελαίας κ. Θεοδώρητος, Νύσσης κ. Ελευθέριος, Νεοχωρίου κ. Παύλος, Μαραθώνος κ. Μελίτων, Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος, Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, Ρεντίνης κ. Σεραφείμ και Ωλένης κ. Αθανάσιος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίος ο τίτλος.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Μπορεί στο συλλείτουργο να παραβρέθηκαν μόνο 28 αλλά συνολικά περί τους 60 αρχιερείς έδωσαν με διάφορους τρόπους το παρόν τους στις φιέστες του Σεβασμιότατου Ζακύνθου. "Σημέια των καιρών."

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Δεν ξέρω αν σας θάμβωσαν οι χρυσοστόλιστοι 28 ιεράρχες μας και δεν προσέξατε ότι η Εκκλησία μοιάζει με ανθοπωλείο. Οπου και να ρίξει κανείς το βλέμμα του λουλούδια βλέπει να κρέμονται από όλες τις κολώνες του ναού.

Το ρίξαμε στο αστείο αλλά δυστυχώς μόνο αστείο δεν είναι ότι 60 τόσοι ιεράρχες από τα πέρατα της Ορθοδοξίας μαζεύτηκαν για να τιμήσουν το Ζακύνθου.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com