11 Σεπ 2009

Ο Προτεστάντης πάστορας και οι τρείς συνεργοί του!!!


Ενας βολιβιανός πάστορας, ο Χοσέ Φλόρες, ήταν ο επίδοξος αεροπειρατής της πτήσης 576 της Αeromexico από το Κανκούν στην Πόλη του Μεξικού, η οποία μετέφερε 103 επιβάτες και πλήρωμα..
Ο προτεστάντης πάστορας ισχυρίστηκε στις αρχές ότι «ενήργησε κατόπιν θεϊκής εντολής» και πως κατέλαβε το αεροπλάνο καθώς η χθεσινή ημέρα, 09/09/2009 ήταν σημαδιακή και σχημάτιζε τον αριθμό 666 αν την διάβαζε κανείς ανάποδα. "Ο Χριστός έρχεται σύντομα" είπε στους δημοσιογράφους.
Όπως δήλωσε μετά τη σύλληψή του από τις δυνάμεις ασφαλείας, χρησιμοποίησε "ένα κουτάκι χυμό στο οποίο είχε δέσει ορισμένα φωτάκια" προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο του αεροπλάνου κατά την προσγείωσή του στην Πόλη του Μεξικό.
Ο Φλόρες είπε στους επιβαίνοντες ότι είχε τρεις συνεργούς: "Τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα".
Όπως δήλωσε ο υπουργός δημόσιας ασφάλειας
, ο Φλόρες ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ένοπλη ληστεία στη Βολιβία. Ζούσε στο Μεξικό τα τελευταία 17 χρόνια. "Ήμουν χρήστης ναρκωτικών, αλλά ο Χριστός με απελευθέρωσε πριν από λίγα χρόνια" τραγουδά σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube.
Ο ξεπεσμός των προτεσταντικών αιρέσεων δεν έχει τέλος.
Πηγές
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=287794&dt=11/09/2009
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=13230

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο κατηγορούμενος θα αθωωθεί λόγω βλακείας.Και λογω βλακείας,θα συνεχίσει να γράφει τραγουδάκια για τον Jesus,όπως έκαναν κάποιοι δικοί μας,οι παπα-ροκάδες.Αλήθεια,τι γίνεται ο "ατζέντης" τους; Τον εγκατέλειψαν οι εμπνεύσεις ή μας ετοιμάζει κι αυτός καμιά ροκ-όπερα με θέμα τον Jesus και την "θέωση" (φωτορυθμικά,μουσική στη διαπασών κλπ.κλπ);Τον χάσαμε και μου φαίνεται δεν πάμε καλά.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com