28 Αυγ 2009

Η ολλανδική κοινωνία αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να υπάρχει μια τέτοια κουλτούρα εφηβικής πορνείας!!!!


Η ολλανδική κοινωνία έχει ανεχθεί εδώ και χρόνια τη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία και τους γάμους ομοφυλοφίλων.
Όσον αφορά τις εκτρώσεις έκανε και εξαγωγή με το «Αurora». Το πλοίο των αμβλώσεων.
Η Ολλανδική Κυβέρνηση έφθασε μάλιστα στο σημείο να αναγνωρίσει και επίσημα το νεοϊδρυθέν
Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD) του οποίου οι βασικοί στόχοι είναι:
1. Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
2. Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση
3. Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.
Τελευταία η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ – 21/08/2009 έγραψε:

Από τα μαθητικά θρανία σε κύκλωμα πορνείας

Η ιστορία ενός 12χρονου κοριτσιού που έγινε βιβλίο και γυρίζεται ταινία συγκλονίζει την Ολλανδία

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Η ιστορία μιας έφηβης μαθήτριας που οδηγήθηκε σε κύκλωμα πορνείας και ναρκωτικών ταράζει την ολλανδική κοινωνία. Το βιβλίο που έγραψε η 20χρονη σήμερα Μαρία Μόστερντ έχει γίνει μπεστ σέλερ και γυρίζεται ταινία.
Την πρώτη ημέρα της στο Γυμνάσιο η 12χρονη Μαρία γνώρισε ένα πολύ μεγαλύτερό της αγόρι από τεχνική σχολή. «Ηταν μεγαλόσωμος και άσχημος, αλλά όλα τα αγόρια τον σέβονταν» λέει. «Εγώ τον φοβόμουν λίγο. Ολα τα κορίτσια ήθελαν να μιλήσουν μαζί του. Χαιρέτησε όμως μόνο εμένα, και αισθάνθηκα ότι ήμουν κάτι ιδιαίτερο».
Δύο εβδομάδες αργότερα ο Μάνου την έπεισε να το σκάσει από το σχολείο, την πήγε στο διαμέρισμά του, της έδωσε ένα τσιγαριλίκι και κοιμήθηκε μαζί της. Εκείνη δεν ήθελε, αλλά της είπε ότι όλα τα κορίτσια πρέπει να μάθουν πώς να το κάνουν. Λίγες ημέρες αργότερα την οδήγησε σε άλλο διαμέρισμα, όπου βρίσκονταν δύο άνδρες. «Θα κάνεις σεξ μαζί τους, αγάπη» της είπε.
Νεαροί Ολλανδοί, συχνά όχι πάνω από 20-25 ετών, διαλέγουν άπειρα και ανασφαλή κορίτσια σε σχολεία ή καφέ και τους υπόσχονται έρωτα, ρούχα, κύρος και συναρπαστική ζωή. Υστερα τις εκπορνεύουν ή τις εκβιάζουν, απομονώνοντάς τες από τις οικογένειες και τους φίλους τους.
Το πρόβλημα ήλθε πάλι στο προσκήνιο με αφορμή το βιβλίο που έγραψε η Μαρία με τίτλο «Οι πραγματικοί άνδρες δεν τρώνε τυρί».
Η ολλανδική κοινωνία αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να υπάρχει μια τέτοια κουλτούρα εφηβικής πορνείας σε μια χώρα όπου η πορνεία μετά τα 18 χρόνια είναι νόμιμη και ελεγχόμενη. Η μητέρα της Μαρίας έχει μηνύσει το σχολείο επειδή δεν ενδιαφέρθηκε για τους λόγους των συχνών απουσιών της.
«Κάθε χρόνο εκατοντάδες κορίτσια πέφτουν στα δίχτυα τέτοιων ανθρώπων» λέει η Τζαμίλα Γιαχιαούι από το Ολλανδικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.
Η Μαρία αφηγήθηκε στη βρετανική εφημερίδα «Τhe Guardian» την καθημερινή ρουτίνα της εκείνα τα μαύρα χρόνια. «Πήγαινα στο σχολείο με το ποδήλατό μου. Εκείνος με περίμενε. Μου έδινε άλλα ρούχα να φορέσω. Κανόνιζε τα πάντα. Φρόντιζε να είμαι πίσω στις 5 το απόγευμα» λέει.
Ο Μάνου την πήγαινε σε διαμερίσματα όπου κοιμόταν με άνδρες, συχνά δύο και τρεις μαζί. Δεν έλειπαν οι βιασμοί και το ξύλο. Ηταν αναγκασμένη να υποδεικνύει και άλλα κορίτσια γι΄ αυτή τη δουλειά, αλλά και να μεταφέρει στην τσάντα της ναρκωτικά και όπλα. Η αστυνομία δεν θα υποπτευόταν ποτέ αυτό το «γλυκό κορίτσι».
Υστερα από τέσσερα χρόνια συχνών απουσιών, ένας δάσκαλος ενδιαφέρθηκε να τη ρωτήσει αν συνέβαινε κάτι. Του είπε ένα μέρος της αλήθειας. «Τότε δεν κατάλαβα γιατί πρώτα ο δάσκαλοςκαι στη συνέχεια η μητέρα μου έκαναν τόση φασαρία» λέει. «Είχαν γίνει όλα τόσο φυσιολογικά για μένα...».
==== ===== ===== ===== ==== =
Για πόσο χρονικό διάστημα ακόμα η ολλανδική κοινωνία θα αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να υπάρχει μια τέτοια κουλτούρα εφηβικής πορνείας ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ολλανδική κοινωνία δεν θα καταλάβει ποτέ γιατί έχουν αποχαυνωθεί απο τα ελεύθερα ναρκωτικά.

ΕΛΕΝΗ - ΕΥΒΟΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μεταβείτε όλοι, υπογράψτε, διαμαρτυρηθείτε, διαδώστε και διαφημίστε την αγωνιστική και εκλεκτή σελίδα: http://www.meta-parrisias.gr/ , που αγωνίζεται κατα της επιβολής της Ανήθικης Αγωγής στα σχολεία.

Επίσης επισκεφθείτε και την αδελφή σελίδα: http://www.tideon.org/


Αν δεν κάνετε το πιο απλό που είναι η τοποθέτηση της υπογραφή σας, μετά όταν διαφθείρονται και εκπονηρεύονται τα αγνά παιδιά σας, και οδηγούνται σε οδούς πορνικής ζωής και ασωτείας, μην διαμαρτύρεστε άδικα...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΕΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

ΝΙΚΟΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com