15 Αυγ 2009

Μ. Βρετανία, Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας (Β΄)


Τα στοιχεία εγκληματικότητας στη Μ. Βρετανία είναι τέτοια που κάποιοι την χαρακτηρίζουν ως την πιο βίαιη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μάλιστα με ποσοστά υψηλότερα και αυτά των Ηνωμένων Πολιτειών και της Νοτίου Αφρικής..
Μάλιστα «οι βρετανικές αρχές καταγράφουν αύξηση και των βίαιων επεισοδίων μεταξύ γυναικείων συμμοριών. Γυναικών που πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από άλλες γυναίκες. Επιπλέον, και τα επεισόδια με μαχαίρια και όπλα μεταξύ ανηλίκων έχουν πολλαπλασιαστεί στη χώρα, προκαλώντας φόβους στις αρχές για τη νεολαία της χώρας.
Για την αντιμετώπιση του φαινομένου της νεανικής βίας η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ξεκίνησε την ανάρτηση αφισών που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κλιμακούμενης εγκληματικής δράσης, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες εφήβους στη βρετανική πρωτεύουσα.
Ο αρχηγός της «Σκότλαντ Γιαρντ» Ίαν Μπλερ έχει χαρακτηρίσει το επίπεδο των εγκλημάτων με μαχαίρι «απαράδεκτο», αναφέροντας ότι τα κοινά μαχαίρια της κουζίνας είναι αυτά που χρησιμοποιούνται περισσότερο.Αποκάλυψε ότι περισσότερα από 200 άτομα συνελήφθησαν και περίπου 200 μαχαίρια κατασχέθηκαν σε περισσότερες από 4.000 αιφνιδιαστικές σωματικές έρευνες τις τελευταίες εβδομάδες, στις οποίες ανιχνευτές μετάλλων χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό αυτών που είχαν μαζί τους μαχαίρια.
Στις αφίσες που αναρτώνται αποτυπώνονται αποτρόπαιες φωτογραφίες τραυμάτων που έχουν προκληθεί από μαχαίρι». (δες
εδώ)
Όπως ανακοίνωσε τελευταία η φιλανθρωπική οργάνωση
Barnardos έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των εφήβων που καταλήγουν στις φυλακές.(δείτε σχετικό βίντεο της οργάνωσης Windows Media file ).
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία»
14/08/2009 «Κάθε χρόνο, περισσότερα από 400 παιδιά, ηλικίας 12 με 14 ετών, φυλακίζονται στη Βρετανία. Όμως, 170 από αυτά, ορισμένα μικρότερα και των 12 ετών, φυλακίζονται παρά τη ρητή θέση της κυβέρνησης ότι οι ποινές φυλάκισης θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση.
Η φιλανθρωπική οργάνωση Barnardos αναφέρει σε έκθεσή της ότι από την εξέταση περιπτώσεων που καταγράφηκαν την περίοδο 2007 - 2008 προκύπτει ότι το ένα τρίτο των παιδιών ηλικίας 12 με 14 ετών, που κλείστηκαν σε σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν θα έπρεπε να έχουν εγκλειστεί σύμφωνα με τα κριτήρια της ίδιας της κυβέρνησης.
Ο επικεφαλής της οργάνωσης Μάρτιν Νάρεϊ αναγνώρισε ότι κάποια παιδιά, ιδιαίτερα επικίνδυνα, πρέπει να οδηγούνται σε ιδρύματα, “αλλά η σαφής πρόθεση της κυβέρνησης και το κοινοβουλίου είναι ο εγκλεισμός τόσο νεαρών εφήβων να χρησιμοποιείται, πράγματι, ως έσχατη λύση".
Μέχρι το 1998, τα παιδιά κάτω των 14 ετών φυλακίζονταν μόνο αν είχαν διαπράξει κάποιο σοβαρό αδίκημα. Τώρα πλέον μπορεί να εγκλειστούν και όταν επιδεικνύουν συστηματικά παραβατική συμπεριφορά.»
Δυστυχώς η Αγγλία διαλύεται κυριολεκτικά από ηθική και πνευματική σήψη.
Η Σεξουαλική αγωγή που εφαρμόζουν στην εκπαίδευσή τους από την ηλικία των 5 ετών,τα Σύμφωνα συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών και η κατάσταση της Αγγλικανικής «Εκκλησίας» που χρίει επισκόπους λεσβίες και ομοφυλόφιλους νομιμοποιώντας κάθε ανθρώπινη διαστροφή, έχουν τα αποτελέσματα που βλέπουμε και στη χώρα μας κάθε χρόνο με του νεαρούς τουρίστες.(Ναρκωτικά, αλκοολισμός, άκρατος ηδονισμός, εγκληματικότητα).
Η χώρα αυτή βιώνει απόλυτα το υπό του Ντοστογιέφσκι λεχθέν, «χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται» και θερίζει τους καρπούς που έσπειρε τόσα χρόνια.
Οι δικοί μας όμως υπεύθυνοι γιατί εξακολουθούν να θεωρούν τα Βρεττανικά «επιτεύγματα» ως αξιομίμητο εκπαιδευτικό σύστημα και θέλουν να τα εισάγουν και στη χώρα μας ;

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ
Τα αποτελέσματα μιας διαλυμένης κοινωνίας
Σόδομα και… Γόμαρα. Δρέπουν τις δάφνες της σεξουαλικής αγωγής
Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής.
Αυξάνουν οι καρποί της σεξουαλικής αγωγής.
Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Β΄).
Μ. Βρετανία:Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Γ΄)

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Η χώρα αυτή βιώνει απόλυτα το υπό του Ντοστογιέφσκι λεχθέν, «χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται» και θερίζει τους καρπούς που έσπειρε τόσα χρόνια."

Θα μου επιτρέψετε να πω,ότι η χώρα αυτή διέστρεψε και συστηματικά διαστρέφει τα πάντα.Ο Ντοστογιέφσκι καλά είπε ότι χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται,αλλά η αγγλικανική εκκλησία με τα αιρετικά της ατοπήματα, διαδάσκει ότι "και με το Θεό όλα επιτρέπονται".Ποιος μπορεί να τους πείσει ότι η αίρεση ακυρώνει τον Θεό σε σημείο ουσιαστικής αχρήστευσης και μέγιστης βλασφημίας;Ποιος μπορεί να τους πείσει, ότι ανέκαθεν υποδύονται την θεοσέβεια για να πραγματοποιούν τα εγκληματικά κυριαρχικά τους σχέδια να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα; Τέλος,ποιος από αυτούς νομίζει ότι μπορούν όλους να μας αποβλακώσουν;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com