5 Σεπ 2024

Τώρα η σειρά σας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Συλλόγου προστασίας εμβρύων “η Αγία Εμμέλεια” – Για την ακύρωση προβολής του ντοκιμαντέρ “Αδέσποτα Κορμιά

Ενημερωθήκαμε ότι  πολίτες της Καβάλας, επιθυμώντας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του συλλόγου μας σχετικά με την ακύρωση προβολής του βλάσφημου ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά», πρόκειται να στείλουν αίτημα προς τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την ακύρωση της ως άνω προβολής.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες και αδερφούς αυτούς που υπέγραψαν και περισσότερο τους διοργανωτές της εν λόγω προσπάθειας που μέσα σε λιγότερο από 2 ημέρες κατάφεραν να μαζέψουν περισσότερες από 1000 υπογραφές επί της Δήλωσης Συμπαράστασης στο αίτημά μας.

Επιπλέον αυτού, επειδή για τη συλλογή υπογραφών ενημερώθηκαν οι ομάδες του συλλόγου, εστάλησαν σε εμάς και περισσότερα από 100 αιτήματα για συμμετοχή δια της υπογραφής τους από πολίτες άλλων περιφερειών ανά την Ελλάδα, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε, αλλά τα αιτήματα αυτά υπογραφής δεν κοινοποιήθηκαν στους διοργανωτές της Δήλωσης Συμπαράστασης, αφού οι τελευταίοι συνέλεγαν υπογραφές από την Περιφερειακή τους Ενότητα.

Γνωστοποιούμε σε όσους δεν το γνωρίζουν πως ο κινηματογράφος “Ζέφυρος” είναι ιδιοκτησία της Περιφέρειας ΑΜΘ και τον διαχειρίζεται η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

Έχουμε ενημερωθεί πως αντίγραφα της Δήλωσης Συμπαράστασης πρόκειται να κατατεθούν στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Έλληνες πράξαμε το καθήκον μας, όπως επίσης και ο λαός της Καβάλας. Τώρα είναι η σειρά των καθ’ ύλην αρμοδίων, δηλαδή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ΦΝ & Θ και όλων των αιρετών Αρχόντων της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Καβάλας, να μην φανούν κατώτεροι των περιστάσεων.

proininews.gr 5 Σεπτεμβρίου 2024

………………………………

Δείτε σχετικά και:

-«Αδέσποτα Κορμιά» στην Καβάλα - Ανοικτή Επιστολή Διαμαρτυρίας του Σωματείου Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού «Η Αγία Εμμέλεια»

«Αδέσποτα Κορμιά»: Μια αδέσποτη εικαστική αλητεία – Η βλασφημία στα Θεία έγινε το διαβατήριο επιτυχίας του κάθε ατάλαντου 

-Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων για την Αφίσα της διαφήμισης του Ντοκιμαντέρ της Ελίνας Ψύκου «Αδέσποτα Κορμιά»

-«Καλλιτεχνικά» Εξαμβλώματα Βλασφημούν και Προτρέπουν: «Καταστρέψτε την Ελλάδα»!

-«Αδέσποτα» και χαμένα «Κορμιά»

-Τα «αδέσποτα κορμιά» είναι για τους αδέσποτους. Εμείς έχουμε τον Δεσπότη Χριστό και την Παναγία.

-Ανθελληνικό παραλήρημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: «Καταστρέψτε την Ελλάδα»! – Αυτούς θέλετε να κάνετε «γονείς»;

-Γλυφάδας Αντώνιος: «ἡ πίστις τῶν Χριστιανῶν ἐμπαίζεται ξεδιάντροπα καί πολύ εὔκολα ἀπό πολλούς, ἀκόμη καί ἀπό αὐτούς πού κατέχουν τήν ἐξουσία.»

-Αντιχριστιανική κυβέρνηση επιδοτεί τη βλασφημία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com