10 Σεπ 2024

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μουσουλμάνα πολιτικός πυροβολεί τον Ιησού και την Παναγία!!!

Distressing: Swiss Muslim Woman Uses Jesus Images For Shooting Target  Practice| Who Is Sanija Ameti? 

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μουσουλμάνα πολιτικός πυροβολεί τον Ιησού και την Παναγία!!!

Όσο αυξάνεται ο μουσουλμανικός πληθυσμός και προπαντός όσο περισσότερο εκπροσωπείται στους πολιτικούς θεσμούς της Ευρώπης, τόσο περισσότερο αυτή θα συνειδητοποιεί το Ισλάμ ως κίνδυνο για την εσωτερική ειρήνη…

του Antoine Menusier

Μετά τον πυροβολισμό της σε μια εικόνα της Παναγίας και του Βρέφους Ιησού, η βουλευτής των Πρασίνων Φιλελευθέρων της Ζυρίχης Sanija Ameti παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος, η οποία απαιτεί παραίτηση και από το κόμμα. Η χειρονομία της θέτει ερωτηματικά.

Τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στο κεφάλι της Sanija Ameti για να την κάνει να πυροβολήσει με όπλο μια εικόνα που παριστάνει την Παναγία και το Βρέφος Ιησού, στοχεύοντας ιδιαίτερα τα πρόσωπα; Τα πρόσωπα μιας μητέρας και του γιου της, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε θρησκευτική αναφορά. Μια επίσκεψη στον καναπέ ενός ψυχολόγου θα ήταν ίσως κατάλληλη για τις περιστάσεις.

Αμέσως, αντιμέτωπη με το σκάνδαλο που προκλήθηκε από την εντελώς παράλογη χειρονομία της, η Sanija Ameti υπέβαλε την παραίτησή της από την ηγεσία των Πράσινων Φιλελευθέρων, αλλά όχι από το κόμμα, προφανώς. Πλήρης παραίτηση απαιτεί πλέον η διοίκηση, σύμφωνα με δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα το απόγευμα. Η πράξη της – ο πυροβολισμός, και προπαντός η δημοσιοποίηση, πριν από τη διαγραφή και τη συγγνώμη, της ανάρτησης στο Instagram που αφηγείται το «κατόρθωμά» της – είναι λιγότερο θρησκευτική βλασφημία και παραβίαση του κοινωνικού συμφώνου, που απαιτεί να μην σκοτώνουμε, ακόμα και συμβολικώς.

Υπάρχει μια κατάρρευση στο κοινωνικό σύμφωνο, ειδικά όταν, όπως αυτή, είστε αιρετός, εν προκειμένω στο κοινοβούλιο της πόλης της Ζυρίχης. Όπως υπογράμμισε η διευθύντρια του αλβανόφωνου συλλόγου albinfo.ch Vjosa Gërvalla, "η πράξη του είναι καταδικαστέα ως πολιτική χειρονομία που επηρεάζει τον συμβολικό χώρο των ανθρώπων", στη συγκεκριμένη περίπτωση, τη θρησκεία, την πίστη, τον εσώτερο άνθρωπο.

«Η χειρονομία της θα μπορούσε να είχε συζητηθεί αν είχε πάρει μια καλλιτεχνική διάσταση που συνίστατο στην αμφισβήτηση της σχέσης με το ιερό, για παράδειγμα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα από αυτά εδώ. Είναι πολιτική εκπρόσωπος, η εντολή της την υποχρεώνει»

Οι Πράσινοι φιλελεύθεροι μπορεί να αισθάνονται ιδιαίτερα εξαπατημένοι από τη δράση της Sanija Ameti. Εδώ είναι ένα από τα πιο προοδευτικά κόμματα, ορθάνοιχτα στη διαφορετικότητα, του οποίου μια από τις πιο τέλεια ενσωματωμένες προσωπικότητες εκθέτει την οικογένεια που την ανέδειξε ως πολιτικό. Ένα αίσθημα αχαριστίας –αναμφίβολα ένα διφορούμενο συναίσθημα– πρέπει να έχει ξεπεράσει τις τάξεις των Πρασίνων Φιλελευθέρων.

Κάποιοι που δεν την συμπαθούσαν θα ήθελαν να τη δουν να φεύγει οριστικά από το κόμμα – η ηγεσία των Πράσινων Φιλελευθέρων έχει κινήσει διαδικασίες απομάκρυνσής της.

Politician appears shooting at an icon of the Virgin Mary in Switzerland  (VIDEO) | Orthodox Times (en)

Η ανάρτηση των πυροβολισμών στο Instagram είναι ένα μήνυμα για τον ελβετικό λαό για τα μελλούμενα αλλά προπαντός είναι μήνυμα στην ηγεσία του ριζοσπαστικού Ισλάμ ότι «εδώ είμαι εγώ»…

1 σχόλιο:

RX7T3_gio είπε...

Δεν υπάρχει τσίπα! Τετοιους επιτρέπουμε να εισέλθουν στην Ευρώπη χωρίς όριο. Μισούν το Χριστό και την Παναγία. Σατανιστές ουσιαστικά που απλά κρύβονται πίσω από το δήθεν "ιερό" κοράνι του εωσφωριστή Μωάμεθ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com