25 Αυγ 2024

Προσωπικός Αριθμός. Όχι κύριε Μητσοτάκη δε θα γίνουμε "νούμερα " επειδή το θέλετε εσείς.

 

Προσωπικός Αριθμός. Όχι κύριε Μητσοτάκη δε θα γίνουμε "νούμερα " επειδή το θέλετε εσείς.

Νικόλαος Παπαδόπουλος-Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης

Η κυβέρνηση της Νέας Αταξίας Πραγμάτων  του Κυριάκου Μητσοτάκη και δήθεν νεοφιλελεύθερη, πάρα την γενική κατακραυγή και την κατάρρευσή της σε όλα τα  επίπεδα, συνεχίζει απτόητη το καταστροφικό της έργο. Προσπαθεί να επιβάλλει ΞΑΝΑ νέες υποχρεωτικότητες, έχει πάρει εντολή από τα διεθνή  αφεντικά της να επιβάλλει υποχρεωτικά, στους Έλληνες πολίτες τον Προσωπικό Αριθμό.Χωρίς αυτό να είναι αναγκαίο, χωρίς αυτό να έχει να επιλύσει κάποιο άλυτο  πρόβλημα,  οδηγώντας έτσι, στον ολοκληρωτικό ψηφιακό έλεγχο, που μαζί με την κατάργηση των μετρητών και τις υγειονομικές υποχρεωτικότητες σχηματίζουν γύρο μας, μια τηλεκατευθυνόμενη ψηφιακή φυλακή. 

 Αγνοούν πως ο άνθρωπος, πλάσθηκε από την Αγία Τριάδα, Κατ' εικόνα και Κατ' ομοίωση με τον Θεό. Αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος είναι πλασμένος ελεύθερος και έχει προσωπικότητα με τα χαρακτηριστικά του Θεού. 

Είναι το μοναδικό δημιούργημα στον πλανήτη μας που είναι πρόσωπο με όνομα, επίθετο, πατρώνυμο και μητρώνυμο. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να αντικαταστήσει όλα αυτά με ένα αριθμό που θα συνοδεύει τον πολίτη υποχρεωτικά, από την γέννηση ως τον θάνατό του και  θα συμπυκνώνει σε αυτόν, τα πάντα. 

Αυτό προσβάλλει βάναυσα την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια. Αυτό προσβάλλει ευθέως το Νόμο του Θεού για το αγαπημένο  πλάσμα του. Η ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να αντιδράσει και να πάρει θέση. Να μη περάσει η νέα αθλιότητα Μητσοτάκη. Μεγάλες προσωπικότητες του Αγίου Όρους όπως ο Άγιος ηγούμενος της Ι. Μονής Καρακάλου Άγιος Γέροντας Φιλόθεος, ο Άγιος  Γέροντας Γαβριήλ  και τόσοι άλλοι έθεσαν το  ζήτημα στη σωστή του βάση.

 Όχι κύριε Μητσοτάκη δε θα γίνουμε από πρόσωπα, αριθμοί, δε θα γίνουμε "νούμερα" , επειδή έτσι θέλετε εσείς.  

Όχι λοιπόν στα Νεοεποχήτικα σχέδια. Αντίσταση στη διάλυση της πατρίδας μας. Αντίσταση από όλους τους Έλληνες πολίτες είναι επιβεβλημένη.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος."ΝΙΚΗ' youtube.com

………………………………

Δείτε σχετικά και:

-Σοβαρά ερωτήματα του Αγίου Όρους για τον Προσωπικό Αριθμό

-Προσωπικὸς ἀριθμὸς κρατουμένων ψηφιακῆς φυλακῆς

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ

-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ιερομόναχος Γαβριήλ - Κελλίον της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου

-Έρχεται ο Πρoσωπικός Αριθμός - Παν. Ηγούμενος Ι.Μ. Καρακάλλου Φιλόθεος - ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

-Προσωπικός Αριθμός – Αριθμο-Βάπτισμα...!

 -Απτόητοι ακολουθούν το σχέδιο του ψηφιακού ολοκληρωτισμού: Η κυβέρνηση φέρνει τον Προσωπικό Αριθμό του Πολίτη στο τέλος του καλοκαιριού

-Ἔρχεται ὁ προσωπικός ἀριθμός – ἡ ἀρχή τοῦ τέλους.

-Ηλεκτρονικές ταυτότητες: Το ψηφιακό «κόλπο γκρόσο» της Νέας Τάξης, για να τραβούν τα δικαιώματα του πολίτη από την «πρίζα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com