7 Μαρ 2024

Ο Λεονάρδος Μπελέρης μιλά για την ελληνική αντίδραση στην φυλάκιση του αδελφού του: Η εξωτερική πολιτική της χώρας μας δεν έχει... αποτέλεσμα!

Αποκαλυπτικός  ήταν ο αδερφός του Φρέντυ Μπελέρη, Λεονάρδος, στην εκπομπή Right2TheBone , μιλώντας στους Ραφαήλ Καλυβιώτη, Δημήτρη Παπαγεωργίου και Παναγιώτη Δούμα.

Λίγες μόλις ώρες μετά την καταδίκη του Φρέντη Μπελέρη, και έχοντας επιστρέψει από την Χειμάρα ο Λεονάρδος Μπελέρης αναφέρθηκε τόσο στην ουσία της υπόθεσης και τον ρόλο των ψευδομαρτύρων του Ράμα , οι οποίοι όπως αποδείχθηκε χρηματίστηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες της αλβανικής αστυνομίας.

Εξέφρασε, ωστόσο, και την πικρία του για την αναποτελεσματική στάση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία περιορίστηκε σε ψηφίσματα και «χλιαρές» δηλώσεις, ενώ περιέγραψε με δραματικό τόνο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι Έλληνες Χειμαρριώτες από το αλβανικό παρακράτος.

Στην συνέχεια ο Ραφαήλ Καλυβιώτης και ο έτερος καλεσμένος αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Ιντζές,  αναφέρθηκαν στο γεωπολιτικό σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com