8 Φεβ 2024

Ο κάθε ψηφοφόρος ας απαιτήσει εξηγήσεις από τούς αντιπροσώπους του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

 ÃƒÅ½Ã¢â‚¬ËœÃƒÂÃ¢â€šÂ¬ÃƒÅ½Ã‚¿Ãâ€žÃŽÂ­ÃŽÂ»ÃŽÂµÃÆ’μα εικόνας για ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ο κάθε ψηφοφόρος ας απαιτήσει εξηγήσεις από τούς αντιπροσώπους του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Αφορά στις Κυρίες και τους Κυρίους Βουλευτές του Νομού Κορινθίας....

του Δημ. Κ. Αναγνώστου, Θεολόγου

Όσοι θα υπερψηφίσουν το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το "Γάμο των ομόφυλων ζευγαριών" (ομοφυλοφίλων) θα είναι συνυπεύθυνοι για το βαρύτερο πλήγμα που έχει δεχθεί ποτέ ο ιερός  θεσμός της Οικογενείας, όπως την εννοούν (την Οικογένεια) η Ελληνική Παιδεία και η Χριστιανική Παράδοση, ως θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας και ειδικότερον υπεύθυνοι εξευτελισμού και εμπορευματοποιήσεως της τεκνοποιΐας, της μητρότητος και της πατρότητος και εγκληματικών πειραματισμών εις βάρος των παιδιών, καθώς και εκθέσεως αυτών σε ηθικούς και ψυχικούς κινδύνους.

Μόλις δε που χρειάζεται να αναφερθεί ότι η τυχόν υπερψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου υπό φερομένων ως Χριστιανών Βουλευτών τους καθιστά αυτο-αφορισμένους από την Εκκλησία, λόγω της εμπράκτου αρνήσεως και καταπατήσεως της Πίστεως και σχετικής Διδασκαλίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας, και συνεπώς τους αφαιρεί τη δυνατότητα συμμετοχής στα ιερά Μυστήριά Της, ως και της εκκλησιαστικής κηδεύσεώς τους.

Κατόπιν των ανωτέρω, τα οποία σαφώς υπαγορεύει και προβλέπει η Πίστη και η κανονική τάξη της Εκκλησίας, οφείλουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Κορινθιακού λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στον βαθμό που εκπροσωπούν κατά πλειοψηφία πολίτες που είναι κατά την Πίστη και το θρήσκευμα Χριστιανοί Ορθόδοξοι και εφ' όσον τους σέβονται, να αναλάβουν τις ευθύνες των καταψηφίζοντας το συγκεκριμένο οικογενειοκτόνο, αντιχριστιανικό και αντεθνικό νομοσχέδιο. Τυχόν υπερψήφισή του συνιστά φαλκίδευση της βουλήσεως του Κορινθιακού λαού, κατάχρηση της εκπροσωπήσεώς του και ασέβεια προς τον πνευματικό Πατέρα και ευεργέτη, ως Κήρυκα του Ευαγγελίου της Αληθείας εις την περιοχή μας, τον αποκαλούμενο υπό της Εκκλησίας και ως "στόμα Χριστού" Άγιο Απόστολο Παύλο.

Υ. Γ. 1 Το ανωτέρω κείμενο κάποιοι θα το κρίνουν ακραίο ή υπερβολικό. Ίσως το βλέπουν έτσι όσοι είναι ικανοποιημένοι όπως βαδίζει η κοινωνία μας και ευρύτερα ο κόσμος στην εποχή μας. Εμείς πάλι ανησυχούμε και δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι. Μάλιστα "προκληθήκαμε" να το δημοσιοποιήσουμε αφού παρακολουθήσαμε σήμερα από τηλεοράσεως τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που συζητάει το νομοσχέδιο, έχουσα προσκεκλημένους επιστημονικούς και άλλους φορείς για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Τους ακούσαμε και φρίξαμε, όχι ως Θεολόγος, αλλά ως Επιστήμονας που καθήσαμε πολλά χρόνια στα φοιτητικά έδρανα, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Φρίξαμε από την προχειρότητα, την προκατάληψη, την επιπολαιότητα, τη μονομέρεια, τη στρατευμένη τοποθέτηση, με ένα λόγο την ανεπιστημοσύνη! Για ένα θέμα που είναι σοβαρότερο και από το θέμα του πειραματικού (απατηλού) εμβολιασμού, διότι στοχεύει ευθέως στην ανθρωπίνως μόνη ελπίδα της ανθρωπότητος, τους νέους ανθρώπους και δη τα παιδιά και ενεργοποιεί την αδυσώπητη λειτουργία του πνευματικού νόμου!

Υ.Γ. 2 Οι φορείς που τοποθετήθηκαν σήμερα στην Βουλή ήταν: η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οργανώσεων ΛΟΑΤΚΙ, οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρία, η Παιδοψυχιατρική Εταιρία Ελλάδας, ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η  Ελληνική Ψυχολογική Εταιρία, το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, η  Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, η οργάνωση « Egalite The LGTBI+» η Διεθνής Αμνηστία, το κέντρο Orlando LGTBT+, η οργάνωση Rainbow Seniors, η  Ομάδα «Υπερήφανοι Γονείς», εκπρόσωποι του  Thesalloniki Pride, το Πολύχρωμο Σχολείο, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Ανώτατη Ομοσπονδία Πολυτέκνων, η  Ένωση Αστικολόγων Ελλάδας και η Καλλιόπη Προκοπάκη, ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων. Από αυτούς μόνο η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος και η Ανωτάτη Ομοσπονδία Πολυτέκνων υπερασπίστηκαν τα αυτονόητα. Κάτι πήγε να ψελλίσει και η κ. Αθηνά Λινού (Πρεσβυτέρα γάρ....) Βουλευτής του Σύριζα, αλλά δεν τόλμησε να υψώσει ούτε καν το επιστημονικό της ανάστημα..... 

2 σχόλια:

Λυκούργος Νάνης είπε...

Αναφορικά με τη "Διεθνή Αμνηστία", η οποία τοποθετήθηκε στη Βουλή χθες υπέρ , φυσικά, του βρωμερού νομοσχεδίου θα μπορούσε να πει κανείς ότι μάλλον "Διεθνής Αηδία" θα πρέπει να ονομάζεται ένεκα των διαχρονικά ελεεινών θέσεών της , των απότοκων ενός ανεξέλεγκτου και σφόδρα υποκριτικού δικαιωματισμού....

Λυκούργος Νάνης είπε...

Φίλοι μου, ομόφρονες και σύμψυχοι, με προέτρεψαν να μπω στο κανάλι της Βουλής-νομοθετικής χαβούζας προκειμένου να παρακολουθήσω τις τοποθετήσεις κάποιων φορέων (τους οποίους αναφέρει ο κ.Αναγνώστου).

Θεωρώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει κανείς προηγουμένως να έχει «θωρακισθεί» και εφοδιασθεί με αντιεμετικά σκευάσματα. Μπήκα για λίγο και βγήκα πιάνοντας τη μύτη μου από τις αναθυμιάσεις των υπονόμων. Ο άθλιος εσμός των «συλλογικοτήτων» που υποστηρίζουν το νομοσχέδιο-βόθρο ξέρασαν τα βοθρολύματά τους μολύνοντας την ατμόσφαιρα και σκορπίζοντας αφόρητη μπόχα με τα όσα αναίσχυντα, θρασύτατα, βέβηλα, αφύσικα και διαστροφικά έβγαλαν από τα απύλωτα στόματά τους.

Απ όσο είδα στο ομολογιακό άρθρο του κ.Αναγνώστου, στην ελεεινή «συμμαχία των προθύμων» , μαζί με τους γνωστούς αναιδέστατους και προκλητικότατους «δικαιωματάκηδες», στην «ευκλεή» αυτή χορεία των «ευωδών ανθέων» , περιλαμβάνονται και κάποιες επιστημονικές ενώσεις, οι οποίες με τις εν προκειμένω ολέθριες τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους , αναδεικνύουν πανηγυρικά το ηθικό κατάντημα κάποιων επιστημόνων που έχουν ευτελίσει την επιστημονική τους ιδιότητα, μετατρέποντάς την σε ευτελή θεραπαινίδα της «πολιτικής κορρεκτίλας», παρουσιάζοντας τις νοσηρές ιδεοληψίες και αφύσικες τερατολογίες τους, ως επιστημονικά θέσφατα. Ντροπή τους στη νιοστή δύναμη!

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παρέχουν καμία δήθεν επιστημονική κάλυψη, υπόθαλψη, επιδοκιμασία και νομιμοποίηση στο συντελούμενο, κολοσσιαίων διαστάσεων έγκλημα, σε βάρος της ηθικής, ψυχολογικής, κοινωνικής και βιολογικής υποστάσεως τω μελών της κοινωνίας και κυρίως των αθώων και ανεύθυνων παιδιών για τα οποία υποκριτικά κόπτονται. «Επιστήμονες», κατά τα άλλα… «Ντράπηκε» και η ντροπή στην περίπτωσή τους….

Υ.Γ.1. Η διαβόητη «Διεθνής Αμνηστία» θα πρέπει να ονομάζεται «Διεθνής Αηδία», εάν θέλουμε οι λέξεις να ανταποκρίνονται στην ωμή πραγματικότητα. Γενικά πολλά από τα σωματεία που αναφέρονται στο άρθρο καλό θα είναι να αλλάξουν τα «βαρύγδουπα» ονόματα που φέρουν (χάριν παραδείγματος το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και άλλα ), γιατί η στάση τους στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο κάθε άλλο παρά δικαιώνει τις ονομασίες τους….

Υ.Γ.2. Εύγε στα δύο σωματεία (ΑΣΠΕ και Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος) που διέσωσαν την αξιοπρέπεια των φορέων σε αντίθεση με τον αναίσχυντο εσμό των υπολοίπων φορέων της ντροπής….

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com