9 Ιαν 2024

Ο γάμος των ομόφυλων θα στοιχίσει ακριβά στον κ. Μητσοτάκη

Δρ Τσακαλίδης Γεώργιος 

Ο γάμος των ομόφυλων θα στοιχίσει ακριβά στον κ. Μητσοτάκη

Επισπεύδει την ψήφιση του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων και την τεκνοθεσία  εκ μέρους τους ο κ. Μητσοτάκης, επειδή «αφ ενός οι μετρήσεις που έφθασαν στο Μαξίμου δείχνουν περιορισμένο έως ανύπαρκτο εκλογικό κόστος και αφ’ ετέρου για να είναι ο ίδιος συνεπής στις εξαγγελίες του» (εφημ. Καθημερινή 9.1.2024 σ.1).

     Το πόσο συνεπής στις εξαγγελίες του υπήρξε ο Πρωθυπουργός φάνηκε στο θέμα της φορολογίας, όπου υποσχέθηκε μειώσεις φόρων και αντ’ αυτών μας προέκυψαν ραγδαίες και οριζόντιες φοροαυξήσεις. Αλλά η εκτίμηση ότι ο γάμος των ομόφυλων θα έχει «περιορισμένο έως ανύπαρκτο εκλογικό κόστος» είναι εντελώς λανθασμένη και αυθαίρετη, και θα φανεί περίτρανα στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Εκεί θα δειχθεί πόσο σφάλλει στις εκτιμήσεις του ο κ. Μητσοτάκης. Παρά την έντονη προπαγάνδα υπέρ των Λ.Ο.Α.Τ.Κ.Ι. που ασκούν τα φιλικά προς αυτόν Μ.Μ.Ε., που ευθύνονται για την εν μέρει αλλοίωση του φρονήματος των Ορθοδόξων Ελλήνων, η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα μάλιστα οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. και των δεξιά προς αυτήν κομμάτων, απορρίπτει τόσο τον γάμο  όσο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών[1]. Πού στηρίζεται επομένως ο κ. Μητσοτάκης και βλέπει «περιορισμένο έως ανύπαρκτο εκλογικό κόστος»;

     Πέρα όμως από τα δημοσκοπικά και στατιστικά στοιχεία, που δεν συμβιβάζονται με τις εκτιμήσεις του αυτές, είναι η ορθόδοξη συνείδηση της πλειονοψηφίας του ελληνικού λαού εκείνη που θα τιμωρήσει αυστηρά την μέχρι ύβρεως αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη:

     Το νομοσχέδιο που θέλει να καταθέσει στη Βουλή με την έπαρση του ισχυρού και αναμφισβήτητου ηγέτη είναι ευθεία ανατροπή του ιερού Ευαγγελίου. Υπογραμμίζω τις λέξεις, για να γίνει κατανοητή από τους φίλους αναγνώστες η αυθάδεια του δυσσεβούς εγχειρήματος. Φτάνει να ανατρέξει κανείς στην προς Ρωμαίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου, που μιλάει για «βρομερές επιθυμίες» και «επαίσχυντα πάθη» μεταξύ ομόφυλων ανθρώπων[2], για να διαπιστώσει ποια ανατροπή του ιερού Ευαγγελίου επιχειρείται με το νομοθέτημα αυτό. Ο ελληνικός λαός, ο οποίος σέβεται τη χριστιανική διδασκαλία,  δεν θα ανεχθεί τέτοιο ανοσιούργημα. Εάν οι βουλευτές της Ν.Δ. ψηφίσουν υπό την πίεση της ήκιστα δημοκρατικής «κομματικής πειθαρχίας» το ιερόσυλο αυτό κατασκεύασμα, στις προσεχείς ευρωεκλογές θα διαπιστώσουν την αντίδραση του λαού. Ας μη επαναπαύεται ο κ. Μητσοτάκης στους επαίνους των Αχρίστιανων του ελληνικού κοινοβουλίου. «Θεός ου μυκτηρίζεται». Θα γνωρίσει τέτοια συρρίκνωση των ποσοστών του κόμματός του, που θα απογοητευθεί περισσότερο από την απογοήτευση που δοκίμασε από την είσοδο των κατά τη φρασεολογία του «ντεμέκ Χριστιανών» της ΝΙΚΗΣ στην Βουλή, που προσπάθησε πάση δυνάμει να αποτρέψει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Χριστιανός και ανοχή σε ανατρεπτικά του Ευαγγελίου νομοθετήματα δεν συμβιβάζονται. Ας το λάβουν αυτό σοβαρά υπ’ όψη και οι στοιχούντες στον Πρωθυπουργό βουλευτές.           



[1]Βάσει μιας τελευταίας δημοσκόπησης της Eteron (Οκτ.’23) τον γάμο απορρίπτει το 51,5% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. την δε τεκνοθεσία το 73,1%. Τα ποσοστά των δεξιά προς αυτήν κομμάτων είναι πολύ υψηλότερα της Νίκης (83,9%), των «Σπαρτιατών» (91,9%) και της «Ελληνικής Λύσης» (95,9%.  

[2] Σύγκρ. Ρωμ. 1, 26

2 σχόλια:

Παπαδημητρίου Στέργιος είπε...

Μακάρι να πέσει στο15% να ησυχάσουμε απ'αυτόν

Αναλόγως με το εκάστοτε σχόλιο είπε...

Τοποθέτηση ορθώς δομημένη, βασισμένη σε Ορθόδοξο Εκκλησιαστικό τεκμηριωμένο «background» και διατυπωμένη ευθαρσώς από ένα ειδικό Dr επιστήμονα κύρους, τον κ. Τσακαλίδη Γεώργιο!
Τι κρίμα…σε σύγκριση με δήθεν «Dr ή όχι» λιλιπούτειες περσόνες, οι οποίες μεταξύ άλλων αρνητικών παραμέτρων, ζουν υπό τη δαμόκλεια σπάθη εκφοβισμού απώλειας οικονομικών και άλλων τινών δήθεν δικαιωμάτων από μία εκμαυλισμένη συνομοταξία πολιτικάντηδων με ημερομηνία λήξης…
Έρχεται η ώρα της ρεβάνς Άνωθεν καταβαίνουσας … εάν δεν υπάρξει μετάνοια συνειδητή. Μακάρι να υπάρξει. Διαφορετικά φευ! Αναμένεται η Άνωθεν καταβαίνουσα «άγουσα εις απώλειαν« με συνοδό τριγμό οδόντων… Μαράν αθά (Α’ Κορινθίους ,16,22)

Υποσημειούμαι
Ι. Κουντουράς
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com